дом Новини Разградчанка е на крачка от короната за най-красива българска лекоатлетка

  Разградчанка е на крачка от короната за най-красива българска лекоатлетка

  149
  ДЯЛ

  19-годишната разградчанка Димана Йорданова е на крачка от короната в четвъртото издание на конкурса за дамска красота сред атлетките. Състезателката на СКЛА „Лудогорец“ – Разград влезе в челната тройка и се нареди сред най-красивите лекоатлетки на България. Във финалния етап на конкурса, разградчанката ще се бори за първото място, заедно с още две конкурентки за титлата.

  В този етап ще бъде отличена една от трите претендентки, която ще бъде носителка на приза Мис BGathletic.com 2017 и ще получи специална награда.

  С началото на октомври конкурсът навлиза в последния си месец за гласуване, където младата лекоатлетка отново ще има нужда от вашите гласове, които ще определят нареждането на почетната тройка между класиралите се девойки.

  Разградчанката тренира усърдно, а огромната й отдаденост към атлетиката я води към похвални постижения. Красивата спортистка е трикратна вицешампионка на България, два пъти на висок и един път на троен скок.

  Димана отправя благодарност към всички, които са гласували за нея и призовава да я подкрепят за последно и в най-важната-финална фаза на конкурса.

  Гласувайте за чаровната лекоатлетка, всеки ден до 31 октомври включително, на следната платформа: http://miss.bgathletic.com/