дом Новини Филм, представяне на книга и дискусия за осиновяването в Разград

  Филм, представяне на книга и дискусия за осиновяването в Разград

  46
  ДЯЛ

  За четвърта поредна година Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ провеждат Национална информационна кампания за осиновяването, под надслов „Не си сам! Осиновителите сме навсякъде!“ .

  Провежданата инициатива е с утвърдени традиции, като тази година ще се фокусира върху родителството като основополагащ фактор за развитието на всяко дете. Екипът на БАОО ще гостува в Разград в началото на идния месец.

  На 2 октомври (понеделник) от 18.00 часа в Регионална библиотека „Боян Пенев“ ще бъде представена книгата на Дора Прангаджийска „Благодаря ти Мамо! Пътят на осиновения от гнева до прошката“. На събитието ще бъде представен и документален филм „Триъгълник от любов“, създаден по проект на БАОО „Да не отхвърлим за втори път едно дете“, отличен с наградата Проект на годината 2016 от Фондация Лале.

  На 3 октомври (вторник) от 10.30 часа в сградата на Центъра за обществена подкрепа в Разград /бул. „България” № 4/. Ще бъде представена презентация на Величка Дошева (психолог, член на БАОО) и ще се проведе среща-дискусия със специалисти от ЦОП и БАОО.