дом Новини 50 000 лв награда от нова лотария на НАП с касови бележки 

  50 000 лв награда от нова лотария на НАП с касови бележки 

  0
  ДЯЛ

  50 000 лв. е голямата награда в тазгодишното издание на играта.

  Освен това всеки месец данъчните ще теглят печеливша касова бележка, която ще донесе на притежателя й 2000 лева. Всяка седмица ще има и предметна награда на стойност около 1 000 лв.

  Всички касови бележки, издадени след 1 януари 2017 г. ще могат да бъдат регистрирани в започващото след седмици второ издание на лотарията на НАП.

  Двойно по-голям шанс за спечелване на награда ще имат участниците, които са плащали покупки с банкова карта и освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала за участие в лотарията, подчертават от данъчната служба.

  В първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 г. бяха регистрирани над 51 милиона касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител, който получи лек автомобил беше Иванка Кавъркова от Панагюрище. Късмет й донесе касова бележка за 1,80 лв. С регистрирана касова бележка от 3,59 лева, Мария Александрова от гр.Разград спечели плазмен телевизор в жребия за месец юни.

  Право на участие в данъчната лотария ще имат всички български граждани, които са навършили 14 години, които регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създаден за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.