дом Новини ПОТРЕСАВАЩО! Зловещи гледки на отровени кучета разтърсват Исперих (ВИДЕО +18)

  ПОТРЕСАВАЩО! Зловещи гледки на отровени кучета разтърсват Исперих (ВИДЕО +18)

  1
  ДЯЛ

  Отново десетки бездомни кучета са умъртвени в Исперих. Масовото ползване на отрови се превърна в редовна практика за избавяне на града от скитащите псета. Само през изминалата вечер, пет беззащитни кучета са брутално убити, а жестокото деяние е заснето от случаен очевидец.

  Гражданите непрекъснато алармират за откритите трупове, потресени от ужасяващите гледки, които се откриват пред очите им. Проблемът с популацията на бездомните животни, които безконтролно увеличават броя си е дългогодишен, а адекватни мерки така и не се предприемат. Бродещите из града безпризорни четириноги намират смъртта си в заложени примамки, вместо да бъдат  кастрирани и върнати на мястото, от където са прибрани или отведени в приют.

  Преминаващите през осеяните с трупове улици деца, също стават неволни свидетели на зловещата картина, както и на мъчителната агония на умиращите животни, което същевременно рефлектира неблагоприятно върху тях. А най-притеснителното е, че нищо не подозиращите хлапета, могат да докоснат неподвижните животни, при което съществува реална опасност за тяхното здраве, дори и за живота им. 

  В същото време Общината и отговорните институции нехаят за случващото се, и демонстративно не изпълняват задълженията си. Трябва ли да се стигне до нещастен случай за да се вземат мерки? Докога ще продължи бездействието и толерирането на неизпълнените преки служебни задължения за разрешаване на общозначимия проблем.

  Клипът съдържа смущаващи кадри неподходящи за лица под 18 години!!!