дом Новини Уникално каскадьорско шоу ще спре дъха на кубратчани

  Уникално каскадьорско шоу ще спре дъха на кубратчани

  0
  ДЯЛ

  Международното мотор-шоу „Полицейска академия“ ще гостува за пръв път в Кубрат. В неделя (10 септември) от 19.00 часа на площада до Общината любителите на адреналина от лудогорския град и региона ще имат уникалната възможност да се насладят на екстремния спектатъл, който е създаден и продуциран от професионалния шофьор и каскадьор Иво Долапчиев – Шефифа. 

  Спектакълът е по сценарий на истински екшън филм, в който всички участници имат своите роли. Зрелищното представление включва множество акробатички каскади, като шофиране на автомобил на две гуми и мотор на една, екстремен дрифт с каскадьор върху капака на колата, майсторски изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, демонстрация с мощен драгстер, преобръщане с мотор, минаване на автомобил през горяща „бомба“, чупене на висока дървена стълба от кола, върху  която е качен каскадьор и много други.

  Една от главните атракции в пътуващото шоу, обиколило над 50 града в България, е бясна надпревара на мотористи в метална сфера с размери 4х4 метра, т. нар. „Глобус на смъртта”. 

  „Шоуто е атрактивно, защото е като холивудска продукция – всички каскади се изпълняват на живо, което го прави уникално и неповторимо изживяване за публиката. Убеден съм, че любителите на високия адреналин и скорости ще оценят професионалното ниво на каскадите, които ние представяме в цялостен спектакъл”, сподели днес Иво Шерифа. В екипа му са още Диего Родригес, който е бил дубльор в каскадите на филма „Бързи и яростни” ІV, каскадьорите Стефан Петров, Кристиян Дечев, Крум Николов, Давиде Еванджелиста. Шоуто има и нежната си страна в лицето на няколко чаровни момичета – бандитки и полицайки които умело си партнират с публиката, превръщайки я в реален участник в шоуто, а не само в наблюдател на зрелищните изпълнения.“

    Билети за шоуто могат да се закупят непосредствено преди представлението.