дом Новини Областният управител отчете 100-те си дни от мандата именно в първия ден...

Областният управител отчете 100-те си дни от мандата именно в първия ден от Курбан байрам

0
SHARE

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен отчете пред медиите от региона 100 дни от встъпването си в длъжност именно в първия ден от мюсюлманския празник Курбан байрам.

Преди да представи накратко свършеното в този период, г-н Хюсмен изрази голямата си благодарност към екипа, с който работи – двамата заместник областни управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, директорите на дирекции Емилия Стойнова и Иван Радушев, както и всички служители от Областна администрация. Г-н Хюсмен уточни, че не е освободил никого от встъпването си в длъжност. Той изтъкна и изключително добрите си взаимоотношения с Общинска администрация-Разград и кмета д-р Валентин Василев.

„Разградска област ще се развива за вбъдеще и аз ще положа всички усилия в тази насока“ – категоричен бе г-н Хюсмен.

Основни приоритети в работата му ще продължават да бъдат подобряването на предоставените административни услуги на територията на областта и взаимодействието между институциите. Финансови средства ще се търсят за ремонта на единствения закрит басейн в ОУ „И.С.Тургенев“, както и за укрепване и консервация на джамията „Магбул Ибрахим паша“ в Разград. 

Гюнай Хюсмен посочи: „Припомням, че съм безпартиен и съм назначен от премиера Бойко Борисов и Правителството да служа максимално на хората в регион Разград и се опитвам да го правя със сърце.

Осъзнавам отговорността, че съм определен за Областен управител от името на ПП ГЕРБ и ще работя всеотдайно и за името на ПП ГЕРБ, допълни още той.