дом Новини „Лудогорец” срещу отбора на Кайсара, започна подаването на заявки за билети за...

  „Лудогорец” срещу отбора на Кайсара, започна подаването на заявки за билети за първия двубой меджу двата тима в групите на ЛЕ

  0
  ДЯЛ

  Лудогорец ще започне участието си в груповата фаза на Лига Европа с гостуване на турския Истанбул Башакшехир. В истанбулския тим играят футболисти от 12 националности, между които е и бившият защитник на Лудогорец – Жуниор Кайсара (Бразилия). 

  Във връзка с предстоящия двубой, ръководството на Лудогорец съобщи, че вече е в ход подаването на заявки за билети за феновете, които са решили да гледат на живо срещата от груповата фаза на Лига Европа с Истанбул Башакшехир, която е на 14-ти септември (четвъртък) от 20.00 часа.

  От пресслужбата на българския шампион уточняват, че привържениците на „орлите“ в Лудогорието имат възможност да заявят входни талони за двубоя на стадион “Башакшехир Фатих Терим” на имейл tickets@ludogorets.com до 12-ти септември 2017 г.

  В близките дни ПФК Лудогорец ще обяви старт на продажбата на билети за мача в Истанбул. Входния талон за срещата срещу Истанбул Башакшехир за фенския сектор ще струва 100 турски лири или 25 евро.

  Лудогорец  преговаря с колегите си от истанбулския отбор непосредствено преди двубоя на 14-ти септември до стадиона да бъде открита каса, която да обслужа българските фенове, заявили входни талони.