дом Новини ​САМО В ЛУДОГОРИЕ НЮЗ!!! Тодор Мадолев ли ще е новият директор на...

  ​САМО В ЛУДОГОРИЕ НЮЗ!!! Тодор Мадолев ли ще е новият директор на Театрално-музикален център-Разград

  0
  ДЯЛ

  Конкурсът за избор на нов директор на Театрално-музикален център-Разград бе проведен на 21 юли, тази година в Министерството на културата. До насрочването му се стигна, след гибелта на ръководителя на центъра – Пламен Панев, а временно управлението на културния институт бе поето от режисьора Богдан Петканин.
  Претендентите за директорския пост бяха актрисата Марияна Спасова, режисьорът Тодор Димитров Мадолев, бившият директор на театъра Неделчо Янчев Стойчев и цигуларят Хари Хари Ешкенази. 

  В деня на конкурса са се явили само трима от четиримата кандидати допуснати за участие, с изключение на Марияна Бранкованова. По наша информация актрисата е отсъствала, поради ненавременното й уведомяване по електронен път буквално в деня на конкурса. 

  Доколкото научихме, бъдещият директор на Театрално-музикален център-Разград ще бъде Тодор Мадолев, който е с година и половина опит в работата си в театъра. Мадолев е актьор по образование, занимава се също така и с режисура, а по-късно се насочва към бизнес в сферата на ядрената и конвенционалната енергетика.

  Официално, името на новия ръководител на центъра се очаква да бъде обявено в сайта на Министерството на културата.