дом Новини Възпитаник на разградската школа по борба Нурал Назмиев с поредна ММА-титла на...

  Възпитаник на разградската школа по борба Нурал Назмиев с поредна ММА-титла на организацията WMMAF. 

  96
  ДЯЛ

  Двукратният световен шампион по „панкратион“ и „комбат врестлинг“ Нурал Назмиев по-известен като „Маджара“ снощи добави поредно отличие в своята колекция.

  Нурал Назмиев заедно със своя съотборник Тони Маркулев извоюваха убедителни победи в Сръбската столица за европейската ММА-титла на организацията WMMAF.

  Нурал Назмиев ”Маджара”:
  Започва кариерата си в спортното училище в Разград, където се превръща в топ борец и в последствие попада в ЦСКА и националния отбор по свободна борба. С множество медали от национални и международни състезания. При престоя си САЩ се бори в съставите на най-елитните колежи. Уменията са му оценени и е привлечен като треньор по борба в тренировъчните лагери на UFC-бойците Алистър Овърийм, Сияр Бахадурзада и Нандор Гуелмино.

  Маджара сподели в личния си профил още: „Благодаря на приятели, съотборници и семейството ми пропътували до Белград за да ме подкрепят, както и на тези които стискаха палци в България.
  Подкрепата се усещаше, особено в минутите на неистова умора. Не помня всичко, но помня, че след последният съдийски сигнал гордо вдигнах националният трибагреник! Благодаря още веднъж за подкрепата!!!“

  За Лудогорие НЮЗ Назмиев сподели: Беше хубав мач, но труден. Вече мисля за следващата среща -предстоящото световно първенство по „Комбат Врестлинг“ което ще се проведе в Япония. Ще дам всичко от себе си за да защитя миналогодишната си титла на Световен шампион.