дом Новини Напрежението около болницата се нажежава. Д-р Георги Кулишев с обръщение...

  Напрежението около болницата се нажежава. Д-р Георги Кулишев с обръщение относно утрешното събрание на акционерите на МБАЛ „Св.Иван Рилски” гр. Разград

  1
  ДЯЛ

  Днес д-р Георги Кулишев отправи покана в социалните мрежи към всички граждани съпричастни към СЪДБАТА на МБАЛ – Разград, да заповядат пред Болницата за да изразят своята ПОДКРЕПА на държавната воля.

  Ето и цялата публикация, без авторска намеса:

  „Обръщам се към всички вас приятели, съмишленици, съграждани! Моля, да бъда разбран правилно, искам да се разгранича от всички политически партии, организации и сдружения. Утре 14.07.17г ще се проведе събрание на акционерите на МБАЛ „Св.Иван Рилски” гр. Разград
  Аз се обявявам в ПОДКРЕПА на Държавата, която е мажоритарен собственик на болницата, нейната воля, мъдрост и справедливост. Обявявам се в ПОДКРЕПА на решението на министъра на здравеопазването проф. Николай Петров, като съм убеден в неговата справедливост и мъдрост, като негов ученик и като лекар имал честта и удоволствието да работя и контактувам макар и за малко с него.
  Призовавам всички, които са съпричастни към СЪДБАТА на НАШАТА болница утре 14.07.17г. в 10ч. да заповядат пред Болницата за да изразят своята ПОДКРЕПА на държавната воля, а не на „бунт“ или „протест“.
  Предварително благодаря на всички за оказаното съдействие.
  П.П. Аз ще си приготвя плакат, но няма да раздавам.“