дом Новини От утре ще бъде ограничено движението по пътя Разград-Търговище

  От утре ще бъде ограничено движението по пътя Разград-Търговище

  0
  ДЯЛ

  От 13 юли до 31 октомври се ограничава движението по път II-49 Търговище – Разград за рехабилитация на 21 км от второкласния път, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ .Спира се движението от гр. Търговище през с. Бистра до кръговото кръстовище при с. Трапище. Движението в кръговото кръстовище в посока Дралфа – Лозница не се спира. Ограничено ще е и движението в отсечката от края на кръговото кръстовище през селата Трапище и Манастирско до гр.Разград.

  Обходният маршрут по време на ремонтните дейности е:

  Всички МПС, движещи се по направлението Търговище – Разград могат да отбиятот кръговото кръстовище при гр. Търговище на път I-4 Велико Търново – Търговище – Шумен по път II-74 Търговище – Дралфа и да продължат по път II-51 Дралфа – Лозница до път I-2 Русе – Разград – Шумен.
  Всички МПС, движещи се по направлението Разград – Търговище могат да преминават по I-2 Русе – Шумен, да продължат по път II-51 Лозница – Дралфа, да преминат по път II-74 Търговище – Дралфа до кръговото кръстовище при гр. Търговище на път I-4 Велико Търново – Търговище – Шумен.
  През затворените участъци ще се допускат жителите на Манастирско, Трапище и Бистра, поради липсата на алтернативен път. За целта ще бъдат изградени временни пътища, ще се обособи лента за движение и ще се използват други технически способи, за да се осигури достъп на гражданите до техните домове.