дом Телец

Телец

През седмицата от 17 до 23 януари от вас ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения.
През тази седмица може да постигнете много, но може и много да загубите. Всичко ще зависи от това доколко ще успеете правилно да лавирате в сложни ситуации и отношения. Възможно е от вас да се очаква да направите компромиси, за които не сте готови или имате страх, че могат да ви причинят загуба.
През седмицата ще ви изненадат действията или решенията на човек, с когото работите заедно: колега, клиент или ръководител.
Като цяло през тази седмица може да преживеете неочаквани събития на работното си място, но моите очаквания са те да са вследствие на вече преживени ситуации, и едва ли ще са неприятни.
През тези седем дни ще сте стабилни, защото ще знаете какво искате. Проблемът ще бъде в избора ви на начина, по който ще постигнете своите цели.
През седмицата мнозина ще се зарадват на пари чрез документ.
Неясни или по-сложни ще бъдат отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви, особено с тези с които не живеете под един покрив. Тяхното желание за независимост, личните им планове, може да се окажат противоположни на вашите очаквания и това да създаде напрежение в отношенията ви.
Момчетата и момичетата ще трябва да поработят по-старателно върху недовършени задачи или ангажименти от изминалата седмица. Не търсете бързи резултати или успехи, по-важното е да приключите задълженията си с необходимата за тях отговорност. През тази седмица може да купите вещи лично за себе си или да направите подарък на някого, ако паричните ви ресурси позволяват това. През седмицата повечето от вас ще имат повод за събиране в дома си или ще посрещнат гости.
Мъжете ще преминат през една динамична седмица, в която ще възникнат различни поводи за срещи, гостувания или събирания. Ще имате много интересни планове за тази седмица и като цяло достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация. Ще ви бъде приятно да общувате или да работите заедно с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Здравето ви може да изиска грижи, но вие знаете как да се погрижите за себе си.
Жените ще имат ангажименти свързани с друга жена, които могат да обхванат като време на развитие почти цялата седмица. Ще следите с интерес събития в живота на момче или по-млад от вас мъж, който може да е ваш родственик, съсед, колега или познат. Тази седмица ще остави специална следа след себе си, тъй като ще намерите кураж или ще получите възможност да вземете важно решение, да осъществите една промяна. Това ще бъде благоприятно време за работа със съдебна или юридическа инстанция.