дом Телец

Телец

През седмицата от 23 до 29 август може да очаквате положително развитие на личните ви дела, особено ако бъдете отворени за новите неща, които сега ще се появят в живота ви. 
Може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума.
През тази седмица може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време. 
Това ще бъде благоприятна седмица за намиране на пазара на дълго търсен продукт или техника. 
Разговор с човек на по-висока позиция от вас или някой, който е по-възрастен ще ви даде по-голяма яснота за едно предстоящо събитие, чието развитие ще очаквате да бъде във ваша полза. 
През седмицата не бързайте да реагирате на клюки или коментари относно вашия личен или професионален живот. Може подобни действия да не са злонамерени, и да са вследствие на емоционална реакция.
В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност. 
Младежите и девойките ще използват различни намаления в магазините за да подновят гардероба си с нови дрешки. Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за покупки за вас лично и за дома ви. 
Жените ще имат повече ангажименти или срещи с родственици, предимно по-възрастни от тях. Като цяло отношенията ви с хора, които са над вас в обществената йерархия ще бъдат важни за развитието на вашите лични и професионални дела. Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и изчистена от емоции. 
Мъжете ще са трудни за разбиране, емоционално нестабилни и необяснимо чувствителни. Женското присъствие в живота ви ще бъде важно и според хармонията или дисхармонията във вашите отношения, ще зависи и вашето настроение.