дом Телец

Телец

През седмицата от 21.02 до 27.02 ще възникне едно по-голямо напрежение на работното ви място, свързано с конфликт с жена, която е ваша колежка, клиентка или е от ръководния ви състав.
През тези седем дни определено ще сте неспокойни и нетърпеливи при изпълнение на професионалните си задачи, което също може да бъде причина за възникването на затруднения или сложни ситуации.
Седмицата ще се запомни с неприятно събитие свързано с човек от кръга и роднини, който/ която може да бъдат родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Ако имате затруднения в брака си, през тази седмица конкретно събитие може да предизвика желание или стъпка към окончателна раздяла, или юридически да приключите вашите отношения с официален развод.
Седмицата ще бъде благоприятна както за пътуване, така и за развитие на ваши приятелски отношения с хора от близо и далеч.
Възможно е вие да пътувате за среща с приятели, или ваши приятели да вземат решение да пътуват, за да ви гостуват.
През седмицата ще ви изненада информация или предложение, което най-вероятно ще засяга вашата кариера или възможност да научите нови неща, нови знания или умения. Не бързайте да вземате решения през тази седмица. Дайте си време за размисъл, за допълнителна проверка на получената информация и тогава решете какво да предприемете.
Момчетата и момичетата ще проявят детинщина в някои свои действия, което ще се отрази недобре както на вашия имидж, така и на вашите отношения с околните. Повече интересни, включително романтични емоции ще могат да очакват момичетата. Въпреки възрастта си, бъдете внимателни в интимните си забавления и се пазете от нежелани последствия от тях.
Мъжете ще преминат през моменти на лошо настроение поради невъзможност да видят лесен начин з аизлизане от една неприятна ситуация или проблем. Да, определено такъв начин няма да има. Въоръжете се с търпение, бъдете готови да се сблъскате с последствията на своите предишни грешки, но чистете проблемите си. Не бъдете герои, и не търсете да бъдете победители!
Жените все още могат емоционално да са под влияние на събития и преживявания от изминалата седмица. Лиспата на човек, който вече не е на Земята ще става по-болезнена и по-осезаема, като нещо, което никога повече няма да се промени. Ще искате да излезете от това си състояние правйки интересни и смели планове за бъдещето си, но това за някои от вас ще се окаже много трудна задача. Ако имате желание да си поплачите, не се въздържайте. Чистете лошата енергия от себе си, за да може чистотата и светлината отново да влязат във вас.