дом Стрелец

Стрелец

През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете някои неочаквани събития свързани с родственици предимно от мъжки пол. Тези събития вероятно ще имат връзка с техния личен живот, но ще ви ангажират по някакъв начин.
През седмицата може да очаквате интересни срещи или разговори с хора от кръга ви приятели, съседи или колеги.
През тези седем дни ще присъствате на важно събитие от семеен или обществен характер.
През седмицата бъдете готови за всякакви изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, с финансови документи, кредит и др.
Седмицата ще бъде благоприятна за разговори свързани с по-добро заплащане. На по-добра сделка или повече продажби, могат да разчитат тези от вас, които са търговци.
През тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или кауза.
През тези седем дни ще следите с внимание или с вълнение развитието на важна промяна в живота на дете или внуче.
Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятно за вас развитие.
Любовният ви живот може да се окаже непредсказуем тази седмица. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни и използвайте всички възможности.
Младежите и девойките могат да преминат през много емоционални дни – ще може да постигнете успех в любовта и в работата. Общуването ви с фини, елегантни хора ще ви достави удоволствие. Това е благоприятна седмица за пътуване.
Жените също ще имат благоприятна седмица за пътуване. Всъщност сега ще бъде по-важно да събирате информация от различни места, които смятате да посетите, или към които проявявате интерес. Тази седмица ще ви даде надеждни перспективи в много области. Ще се повиши интереса ви към самоусъвършенстване, ще се събудят заспали отдавна или непроявили се досега физически способности. Това ще бъде благоприятна седмица за работа над по-нататъшното ви развитие в кариерата.
Мъжете ще са недоволни от атмосферата в дома си, където има повече напрежение или пък твърде много еднообразие, което вече ви уморява. Може би точно вие и точно през тази седмица ще решите да промените нещо, нищо че товарът на грижите и отговорностите ви е голям