дом Стрелец

Стрелец

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще възникнат интересни събития свързани с пътуване или с хора от различни дестинации. Хубаво ще бъде да оставите тези събития да имат своето естествено развитие. Плановете ви, каквито и да са те, винаги ще претърпяват някакви промени.
Много важно ще бъде за вас през седмицата да покажете добра организация и професионализъм в работата или в бизнеса си. Единствено от вашите действия ще зависи дали ще допуснете грешки и дали ще възникне напрежение на работното ви място с колеги или склиенти.
През тази седмица ценете стойността на казаните думи. Нямате нужда от обещания: нито да давате, нито да получавате. Стойността на думите ще е в тяхното изпълнение, без повтаряемост или излишни обяснения.
През седмицата вероятно ще преживеете промени, които ще дадат отражение върху отношенията ви с вашия интимен или брачен партньор. Възможно е те да бъдат предизвикани от събития свързани с пътуване или с влиянието върху вашите отношения от страна на хора извън семейството ви (това, не означава ще те ще са негативни).
Тази седмица няма да толерира прояви на ревност, властност и налагане на собственото ви мнение.
Разочарованията, които ще преживеете тази седмица могат да имат отношение към факта, че няма да имате достатъчно време за занимания, които са важни за вас, тъй като ще сте прекалено заети или ангажирани с други хора.
Седмицата вещае различни събития свързани с баща, дядо, брат и друг близък роднина от мъжки пол. Възможни са и странни съновидения свързани с тях.
Момчетата и момичетата ще имат желание за повече забавления с приятели. Желанието ви за повече общуване ще бъде причина и за разширяване на кръга ви от приятели, познати или съмишленици. Няма да ви лиспват притеснения или страхове за бъдещето, но те ще идват и ще отминават бързо. Ваш родтсвеник роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще бъде повод за специално внимание или оживени разговори.
Мъжете ще се захванат по-сериозно с разрешаването на неприятности, които никой друг не може да разреши. Седмицата идва в живота ви с нови шансове и късмет, но само за активните и готови за действия представители на Стрелец. Ще имате повече работа, но разултатите ще бъдат важни за вас.
Жените ще очакват изпълнение на някакво обещание, уговорка или договор. Не губете време, а активирайте енергии и сили в тази посока. Седмицата ще благоприятства пътувания и развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния. Неочакваните събития през седмицата ще бъдат свързани именно с пътуване, с хора, които жвиеят в други градове и села, или с обществено-политически събития в държавата, където живеете.