дом Скорпион

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще се включите много активно в развитието на събития или промени, които предстоят на работното ви място. Възможно е там да се случат някои нововъведения, да започнете нова дейност или да се появят нови клиенти, временна ангажираност на друга позиция и др.
Ако сте подали документи за нова работа, през тази седмица може да ви зарадва получаването на нов професионален договор или ще бъдете поканени за интервю.
По-голямата ви натовареност през седмицата ще се отрази на личните ви и семейните ви отношения. По-лесно, понякога дори безпричинно ще възникват конфликти и противоречия.
Проявите на ревност и недоверие в искреността на партньора могат да се задълбочат и дори да имат нежелани последствия.
През тези седем дни избягвайте важни разговори с млад човек, който трудно ще приеме вашите съвети или вашата позиция по въпроси, които смята, че имат значение единствено за него/нея.
През седмицата ще коментирате и следите интересни събития в живота на приятели или роднини, които работят, живеят или в момента се намират в друго населено място.
Младежите и девойките Скорпион да внимават с промените в живота си. Зад едно добро ваше намерение или желание може да се крие неприятно развитие, загуба или провал.
Мъжете ще проследят внимателно новини свързани с политическия живот в страната, където живеят или в световен план. Ще сте склонни емоционално да обсъждате различни теми от живота.
Жените ще имат приятно преживяване или ще са част от важно събитие свързано с мъж над 35 годишна възраст.