дом Скорпион

Скорпион

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще възникне необходимост от едно ново, по-конструктивно виждане и разрешаване на проблемите, които ви тормозят в момента. Това ще бъде важно условие да постигнете ново ниво на развитие, да се освободите от нежелано притеснение или страх, който ви товари през последните няколко седмици.
Тази седмица ще създаде условия за интересни любовни преживявания. Любовта ще бъде благосклонна към тези, които търсят нова сериозна връзка, а не мимолетен флирт или авантюра.
Много е възможно развитие във вече създадени отношения, като желанието на едната страна за по-сериозно обвързване ще бъде много ярко изразено и обявено в разговорите, които ще имате.
Това може да предизвика затруднения в случай, че такова желание категорично липсва в другия партньор.
Като цяло тази седмица носи и ще благоприятства сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно бъдещето на вашите отношения.
През седмицата ще възникне ситуация, ще получите новина или ще имате среща, която ще спомогне за възобновяване на отношенията ви с човек, с когото сте загубили контакт поради различни житейски причини.
Информация, която ще получите през тази седмица ще ви накара да размислите доколко тя ще ви бъде полезна, дали можете да научите или усвоите нови знания или е нещо, което има временен характер.
Информацията обаче, която ще получите във връзка с вашата работа, бизнес,  обществена дейност определено ще ви бъде полезна.
През седмицата ще ви бъде приятно да се срещате и разговаряте с хора, с които имате общи интереси, хоби, спортни занимания и др.
Момчетата и момичетата ще се сблъскат с нова ситуация свързана със стар проблем, нещо което ще има индивидуално развитие. През тази седмица ще бъде важно по-внимателно да наблюдавате действията на непознати хора, особено ако проявяват желание за сближаване с вас. Интересни преживявания ви очакват в любовта, но нека забавленията ви не бъдат такива, които да имат нежелани последствия за вас.
Мъжете ще бъдат сложни за разбиране през тази седмица, което лесно ще предизвиква недоразумения или спорове. Това особено важи за близките ви отношения с жена, която е ваша любима, съпруга, майка или сестра. Проявите на ревност през тази седмица ще срещнат много силен отпор, особено ако са неоснователни. Тази седмица ще благоприятства осъществяването на едно трудно или на пръв поглед изглеждащо проблематично пътуване.
Жените ще имат грижи или ще чувстват някаква отговорност към по-млади хора, включително и към собствените ви деца. Предстоят ви сериозни разходи, които ще изискат да се подредят по важност. Импулсивни или емоционални разходи и решения свързани с пари определено ще имат неприятни последици и за вас и за семейството ви.