дом Риби

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за здравето на близък човек или за разрешаването на битов проблем в дома.

Основните ви ангажименти тази седмица ще са свързани със семейството ви или с роднини, които живеят в различни населени места.

Възможно е да получите пари, включително такива от някаква институция. Ще имате финансови отношения с хора, с които имате предварителна уговорка или споразумение.

През тази седмица ще имате посещение или пътуване по неприятен повод.

Това ще бъде непредсказуема седмица за разрешаването на съдебен или юридически казус.

Ако фокусирате по-голямото си внимание върху семейството си и роднините си, ще можете да постигнете важни за вас резултати. Някои от вас ще организират или ще присъстват на роднинско събиране по специален повод.

В любовта ще имате възможност за срещи с нови и интересни хора, да направите избор следвайки сърцето или разума си. Седмица на подредба на отношенията ви, с кого искате да бъдете и с кого искате да си кажете сбогом.

Мъжете ще имат повод да се зарадват на успех, който едно неочаквано хрумване ще им донесе.

Жените ще са песимисти и с по-чести на моменти на лошо настроение през тази седмица. Ще сте склонни да мърморите, да недоволствате и да имате прекалено големи изисквания към близките си хора.