дом Риби

Риби

През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще бъде добре да насочите енергията и вниманието към дома си. През тази седмица ще може да направите хубави неща за вашия дом или за имот, който притежавате.
Това ще бъде благоприятна седмица както за покупки, така и за продажби на вещи или имот, който не използвате.
Пътуванията през тази седмица вероятно ще са по най-различни причини, но те винаги ще бъдат съпътствани със специални или интересни контакти с хора отблизо и далеч.
Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да вземете поне едно важно решение за живота си и за промяна, която ще ви се отрази добре. Подобно действие от ваша страна може да касае работата или обществения ви живот (ако имате някакви публични изяви).
За да постигнете сигурен успех през седмицата, ще трябва добре да обмисляте своите действия и решения, защото те ще имат дълготрайни последици във вашия живот.
Като цяло седмицата ще благоприятства вашите професионални ангажименти и успешното им развитие и приключване.
Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа или нов бизнес.
Неприятностите, (там, където възникнат такива) бързо ще намерят своето разрешение, защото сега по-ясно ще виждате както проблема, така и начина за неговото приключване.
През седмицата не отказвайте помощ, ако някой ви поиска такава.
Момчетата и момичетата ще трябва да започнат едно по-сериозно пренастройване към един нов начин на живот. Откажете с еот неработещи ваши планове и идеи, отношения или мечти. Нагодете се към новото време, в което в момента живеете. Предстои ви да постигнете важни успехи през тези седем дни, но само ако сте стъпили здраво на земята и сте наясно с реалните си възможности. Бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, особено ако възникнат някакви противоречия с тях.
Мъжете ще се наложи да правят планове ден за ден, тъй като промените в живота ви ще възникват ежедневно и те ще касаят вашето семейство или работа. Ще ви се наложи да оставите някои ваши задачи за следващата седмица или да потърсите помощ при тяхното изпълнение. Ще ви бъде трудно да преминете през моментите на напрежение. Ще търсите по-лесно вина в другите, отколкото да осъзнаете собствената си неспособност да реагирате правилно с конкретната ситуация.
Жените ще се сблъскат с различни неочаквани ситуации, които ще изискат вземане на решение на място, на минутата и без време за търсене на помощ или съвет. Предстоят ви някаолко сериозни задачи свързани с документи, договори и най-различен вид бумащина. Не приемайте несериозно всяко ваше действие свързано с поставянето ви на подпис под някакъв документ! Това особено важи при действия свързани с някакво имущество, вещи, собственост.