дом Риби

Риби

През седмицата от 23 – 29 август на изпитание ще бъде поставено търпението ви поради различните опити на непознати, досадни или сприхави хора да контролират живота ви. Възможно е те да искат да ангажират вниманието ви с техни лични проблеми или такива, чието разрешение не зависи от вас.
Конфликтите в повечето случаи с тях ще бъдат неизбежни, но от друга страна определено са нежелателни. Най-вероятно индивидуално всеки от вас ще реши как да реагира в една такава ситуация.
През тази седмица мнозина ще могат да се възползват от една нова възможност за професионално развитие или за допълнителна работа. Възможно е това да има връзка с ваша стара работа, с професия, с която сте били ангажирани преди.
През седмицата ще възникнат разходи или други финансови отношения с човек от кръга ви роднини.
Някои от неприятните моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с близък човек, който преживява своя лична житейска драма.
Младежите и девойките може прекомерно да се стремят към развлечения. Вероятно ще имате силни сексуални желание и кратки любовни връзки. Възможно е пътуване на човек от семейството ви или от кръга ви приятели от мъжки пол. Не са изключени неочаквани пари. Тези от вас, които ще създадат нова любовна връзка през тази седмица ще изпитат силни чувства, но това няма да бъде достатъчно за да съхраните за дълго отношенията си.
Мъжете трудно ще избегнат конфликтна ситуация с мъж. Всъщност вашето упорство и инат ще задълбочат конкретния проблем помежду ви. Дано насреща си имате човек, който умее да прави компромис. Като цяло седмицата ще се запомни с много промени и с много неочаквани новини. Възможно е да възникне здравословен проблем за близка жена. Неприятностите в личния ви живот ще изискат промяна в начина ви на поведение.
Жените ще отделят внимание за занимания, които са тяхно хоби или ще бъдат с цел усвояване на нови знания и умения.
През тази седмица ще цените времето си и няма да го разпилявате в разговори и срещи, които не ви носят полза. Колкото и да искате, няма да можете „да огреете“ навсякъде. Седмицата ще бъде важна за укрепване на семейните и професионалните ви отношения.