дом Рак

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате сложни емоционални преживявания свързани с човек от близкото ви обкръжение.

През тази седмица ще обърнете повече внимание на човек от семейството си, който/която с действията си напоследък създава напрежение в семейните ви отношения. Ще се опитате да разберете на какво се дължи подобно поведение и да повлияете по някакъв начин позитивно с вашите думи и съвети.

През седмицата ще ви се наложи да посетите държавна или банкова администрация, институция поради ангажимент, който ще имате там.

Ще ви бъде трудно да реализирате едно обещание, което преди време сте дали на приятели или познат, който вероятно живее в друго населено място.

През седмицата ще ви изненада новина, която ще получите в дома си и по някакъв начин ще касае семейството ви.

За някои от вас това може да бъде документ или предложение свързано с вещи, които притежавате, или които искате да купите.

През седмицата може да възникне притеснение или неприятна ситуация свързана с ваши приятели, съседи или колеги.

В любовта ще имате надежда за създаване на нова връзка, за по-ясно развитие на вече създадена такава или за други емоционални преживявания.

Девойките и младежите ще имат повече контакти с приятели или съмишленици по важни за тях дела. Новите приятелства може да бъдат дълготрайни, защото ще бъдат на база общи интереси.

Мъжете ще са емоционално нестабилни, което по-често ще ги прави тъжни и несигурни в бъдещето.

Жените ще имат запомнящи се срещи или преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.