дом Рак

Рак

Ако сте родени под зодиакалния знак Рак, пред вас е седмица, в която ви се дават различни неочаквани преживявания свързани с хора от кръга ви роднини или приятели. Някои от вас ще бъдат поканени на събиране по специален повод. 
Срещи и събирания през седмицата с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имате конкретни поводи за подобни срещи или събирания, но също така вътре в себе си ще изпитате потребност, желание за подобен вид общуване. 
По-динамичната ви комуникация през седмицата ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове. 
При несемейните представители на Рак, едно романтично познанство с по-възрастен от вас партньор (над 5 години разлика във възрастта помежду ви), може да се окаже интересно, но не и перспективно. 
Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с периоди на емоционална или психическа нестабилност. Това може да се дължи на някои неуспехи от предишната седмица или на здравословен проблем, който ви притеснява в момента. 
Младежите и девойките Рак ще преживеят интересно, неочаквано или специално събитие свързано с момиче или с млада жена от кръга роднини или близки приятели. 
Мъжете ще имат повече професионални задачи, повече отговорности и никакво време за губене. 
Жените ще преминат през важен седемдневен период на решения и промени, които ще са стъпка към една нова фаза в живота ви.