дом Рак

Рак

През седмицата от 23 – 29 август живота може да ви се стори скучен и еднообразен. Всъщност това ще бъде благоприятно за вас време да си починете по-добре. Използвайте тази седмица за възстановяване след физическите или емоционални натоварвания, на които сте били подложени напоследък.През тази седмица мнозина ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод.
Важна част от разговорите ви през тази седмица ще бъдат с хора отблизо и далеч, които тепърва ще определят ваши бъдещи действия и планове. Може да разговаряте по теми свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др. 
През тази седмица има вероятност да реализирате едно пътуване, за което ще имате предварителна подготовка или уговорка с други хора. 
Като цяло плановете ви свързани с пътуване през тази седмица или с хора от друго населено място ще се развият благоприятно за вас. 
През тази седмица може да ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Опитайте се да давате надежда, да правите позитивни коментари и не подсилвайте страха на другите хора. 
Притесненията ви или нервността ви през тази седмица, най-вероятно ще имат отношение към важен договор или документ. 
В края на седмицата мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи. 
Седмицата ще благоприятства новите запознанства в любовта. 
Младежите и девойките ще се стремят към реални успехи и напредък в своите дела и цели. Може да преживеете нещо романтично благодарение на мястото, където учите или работите. Това ще бъде благоприятен период за разговори с хора, които заемат висока позиция. 
Мъжете ще имат важни преживявания свързани с пътуване или с хора, които живеят на далеч от тях. През тези седем дни ще ви се наложи сериозно да размишлявате относно дела свързани с вашата професия или с пари. Ще оценявате идеите си от гледна точка на практическата им полза. 
Жените ще имат откровени и задълбочени разговори с важни за тях хора. Ще обсъждате теми от живота, свързани с любовта, работата, семейството, паричните ви дела и др. Ще получите кореспонденция, телефонни разговори или ще пътувате във връзка с важни дела и задачи.