дом Рак

Рак

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари на мнозина от вас предстои имат интересни любовни разговори и преживявания.
През тази седмица може да се ангажирате с конкретни решения свързани с бъдещето на вашата романтична или брачна връзка.
През седмицата ще ви изненада развитието на проблем или ситуация, която се развива в семейството ви или в кръга ви от роднини. Възможно е сами да създадете вътре в себе си паника или страх, емоции които няма да отговарят на действителността.
През тази седмица избягвайте негативни или песимистични настроения, тъй като те няма да ви донесат нищо добро.
Много е важно да знаете, че през тази седмица ще имате късмет при ангажирането ви с разрешаването на една сложна ситуация в ежедневния ви живот.
През седмицата ще ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който най-вероятно живее в друг град или село.
По-голямата ви комуникация с хора от близо и далеч може да провокира различни недоразумения в интерпретирането на определени събития.
Седмицата ще бъде благоприятна за посрещане на гости, които могат да дойдат отдалеч, или ще се наложи да пътувате с цел да посетите някого.
Като цяло седмицата ще благоприятства възобновяване на отношения с позабравени приятели и познати.
През седмицата може да се зарадвате на пари, които ще получите от различни източници. Това ще ви помогне да разрешите някой финансов проблем или да направите важно плащане.
Възможно е да възникнат неочаквани грижи около здравето на роднина.
Някои събития през седмицата ще изненадат или озадачат момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак. Повечето от тези преживявания ще са добри и важни за вас, свързани с някакъв късмет или нов шанс в живота ви. Разбира сем не нагаждайте събития според собствените си желания, защото може да тръгнете в напълно погрешна посока и вместо да постигнете успех, да си причините някаква загуба.
Мъжете ще останат разочарования от някои свои очаквания свързани с договор, документ, обещание или пари. Причината за тов аможе да бъде някакво недоглеждане от ваша страна или прекалено високо очакване, което не импонира с реалността. Семейните ви задачи, отношения и задължения ще се увеличат през тези седем дни.
Жените ще имат добри надежди и очаквания за развитие на основните си планове през седмицата. Вероятно ще ви се наложи да се ангажирате с нещо, което има връзка с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Предстои ви да вземете някакво решение или да проведете необходим разговор с мъж, нещо което всъщност сте планирали да направите отдавна.