дом Овен

Овен

През седмицата от 23 до 29 август ще ви трябва много търпение в отношенията ви с жена от кръга ви роднини или колеги. Неприятностите и проблемите, които тя има в живот си ще я направят нетърпима, досадна, склонна към всякакви негативни или непредсказуеми действия.
Тази седмица може да възникне притеснение свързано с пари или да направите непланиран разход, който да създаде временно притеснение.
През седмицата събитие свързано с личен празник или успех на приятели, може да бъде повод за събиране в приятна обстановка.
Като цяло през тези седем дни вашите семейни или роднински отношения ще са по-натоварени с различни ангажименти, както приятни, така и такива, които ще ви костват разход на енергия, пари и време.
Мнозина ще разчитат на вас, и за много неща ще ви се наложи да поемете отговорност и грижа.
Изненадите тази седмица ще дойдат по линия на ваша настояща или минала любовна връзка. Възможно е едно такова събитие да бъде най-силното ви преживяване през тази седмица. Като цяло любовните ви отношения ще излязат по някакъв начин от рутината, в която се намираха досега.
Девойките и младежите ще правят и реализират планове с членовете на семейството си или с приятели. Възможно са събития свързани с годеж, сватба, юбилей или годишнина в кръга ви от роднини или приятели.
Жените да пазят грижливо личните си вещи и телефон от посегателство или любопитство от страна на други хора. Обръщайте по-сериозно внимание на документи, върху които се подписвате, независимо с какво са свързани.
Мъжете нека не бъдат изненадани от повечето ангажименти с роднини. През тези седем дни ще имате и оживени разговори с роднини отблизо и далеч, поради развитието на важни събития в семейството ви.