дом Овен

Овен

През седмицата от 21 до 27 февруари със затруднение ще реализирате своите предварителни планове, и това ще ви създаде притеснение или неудобство почти през всеки ден.
Внимание ще изиска здравето на дете или млад човек от семейството ви.
През седмицата има опасност да бъдете въвлечени в една неприятна интрига или клюка, която ще повлече след себе си различни срещи, обяснения, доклади (ако е свързано с работата ви).
През тези седем дни избягвайте всякакви хитри или манипулативни действия, както и хора които са добре известни с подобни неща.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, тъй като тяхното развитие трудно ще зависи от вас.
През седмицата избягвайте да давате лични вещи за кратка или по-дълготрайна употреба на други хора, дори това да е на хора, които са ваши роднини.
Пазете личните си вещи, телефон или документи от кражба или загуба на обществени места.
Тази седмица може да ви зарадва с новина или документ от финансов характер, чието развитие може да предстои през следващите няколко седмици или месеци.
Момчетата и момичетата ще реат, че тази седмица трябв ада отделят повече време за любов. Може би това е вярно, но в никой случай не бива да бъде за сметка на семейните ви задължения или семейните ви финансови ресурси. Избягвайте да действате в тайна, скритост, независимо каква е личната ви причина з атова. Седмицата носи някои семейни събития свързани с родственици, които не живеят във вашия дом.
Мъжете може да действат много наивно и емоционално през тази седмица, което в някои случаи да се окаже верен подход към някаква ситуация или проблем. През тези седем дни мнозина ще се зарадат на новина или преживяване свързано с бебе или с дете. Едва ли тази седмица ще успее да ви изненада с нещо, и като цяло вниманието ви ще бъде фокусирано върху вашите рутинни задължения.
Поведението на жените през тази седмица може да се характеризира с думите: „тялом са тук, духом ги няма“, т.е. физическото ви присъствие ще бъде там, където сте, но мислите ви ще хвърчат в различни посоки и ще ви липсва така важната за вашите задължения концентрация. В някои моменти това може да предизвика гняв или неодобрение от страна на хората около вас. Запазва се тенденцията за повече домашни задачи, но там напрежението ще е по-малко в сравнение с напрежението в работата или в бизнеса ви.