дом Лъв

Лъв

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще бъде много важно да направите добра организация на задачите и ангажиментите си, за да успеете приключите навреме.
Това особено важи за ангажименти свързани с документ, договор или друг вид формалности.
През тази седмица мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще получат чрез договор, изгоден кредит, някакъв вид документ и други.
През седмицата по-често от обикновено ще имате телефонни разговори или срещи с приятели, които ще имат силно желание да споделят с вас събития от техния личен живот.
Понякога ще ви бъде трудно да избегнете присъствието на досадни хора в живота си, особено такива, които обичат да се оплакват или да злословят срещу други хора.
Много важно ще бъде през тези седем дни да сте концентрирани в действията си, тъй като са възможни загуби поради разсеяност или самонадеяност, които ще имат за вас неприятни последствия.
Някои от положителните събития през седмицата ще бъдат свързани със срещи или с виртуални контакти, които ще имате с хора отблизо или отдалеч. От тях ще има какво да научите, не само като информация, но и като полезни знания.
Успехите или важните събития които ще се случат в живота на ваш родственик ще са причина за приятни емоции и преживявания.
Седмицата носи на мнозина неочаквани събития в любовния живот.
Момчетата и момичетата ще усетят едно по-различни, неблагоприятно влияние през тази седмица. За някои от вас това ще бъдат последствия от грешки и пропуски през изминалата седмица, но за други ще бъде начин да научат някакви житейски уроци.
Един инцидент свързан най-вероятно с човек, когото познавате ще ви покаже каква е цената на една секунда време. В здравословен план може да имате притеснения както за себе си, така и за близки хора. Опитите на хора, които познавате да постигнат или завоюват нещо или някого ще ви срещнат с най-различни форми на лъжа, хитрост, интриги и манипулация.
Мъжете ще трябва да поемат изцчло отговорността около разрешаването на различни битови или технически проблеми в дома си. Тези неща ще ви струват пари, но по-важното е, че от вас ще се изиска търпение, внимание към детайлите или търсене на подходящ специалист за конкретния ви проблем.
Конфликтите през седмицата ще са провокирани основно от липсата на търпение от ваша страна или на такова от страна на другите хора около вас.
Жените ще имат позитивни очаквания за някои срещи и разговори, които смятат да проведат през тези седем дни. Ще се окаже доста трудно да покриете своите очаквания, особено ако те са свързани с близък мъж, приятел, колега или партньор. Някои от проблемите ви през тези дни ще са провокирани от по-голямата ви чувствителност към думи, забележки или градивна критика от страна на хора, с които живеете заедно, или с които ще контактувате през тези седем дни.