дом Лъв

Лъв

През седмицата от 23 – 29 август ще ви натовари необходимостта да вземете едно трудно решение. От него ще зависи развитието на някои събития в семейството или в работата ви.
През тази седмица ще имате възможност да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат сега ще бъдат перспективни и не бива да ги пренебрегвате.
През седмицата следете разговорите, които някой умишлено се опитва да проведе с вас. Това ще бъде важен знак за вас, за необходимост от някаква подготовка или нагласа за това, което е истинската цел на тези разговори.
Възможно е да получите покана за участие в обществено мероприятие, културна проява и др.
През седмицата мнозина ще изпитат съжаление за нереализирано старо желание в личен или професионален план. Дори да възникне нова такава възможност, обстоятелствата като цяло са променени.
През седмицата може да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.
Това ще бъде една успешна седмица за тези от вас, които са производители или търговци.
През тези седем дни може да имате неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: размествания, покупка на нова мебел или техника и др. Може да поканите гости, без да имате специален повод за това.
Младежите и девойките ще бъдат импулсивни. Ще се занимавате интензивно с физическа работа или спорт. Ще бъдете инициативни в работата или в това, с което сте ангажирани.
При мъжете могат да възникнат проблеми предизвикани от агресивно поведение, импулсивност, опити да се наложи собствената воля – всичко това може да предизвика негодувание и да доведе до неприятни конфликти.
Жените могат да очакват приятни изненади ако са ангажирани с някаква творческа работа. За много от вас седмицата ще предостави необичайни възможности за осъществяване на личните ви проекти. Може да изпитате желание за романтични авантюри.

.