дом Лъв

Лъв

През седмицата от 17 до 23 януари ще ви изненадат различни емоционални преживявания, някои от които могат да бъдат свързани с ваша нова или стара любов.
Тъй като ще бъдете натоварени с най-различни емоции, седмицата може да се окаже доста сложна за вас и психически в един момент да се окажете много нестабилни, неспокойни, притеснени.
Старайте се да приемате по-спокойно събитията, независимо с какво са свързани.
Изненадите през тази седмица ще имат за цел да създадат хармония в живота ви, да подредят вашите приоритети.
С каквото се захванете през тези седем дни ще можете да постигнете успех в близко или в по-далечно бъдеще.
През седмицата приятните изненади могат да бъдат свързани с човек, с когото имате емоционални или семейни отношения.
През седмицата ще имате късмет във важни семейни дела, което ще облекчи някои от по-важните задачи за вас още в началото на 2022 година.
През седмицата ще получите предложение или информация, която ще сте склонни да приемете с подозрителност или съмнение, но която всъщност ще се окаже нещо много важно за вашето лично или професионално развитие.
През тази седмица ще имате приятни за вас контакти и разговори с нови и стари приятели, като основната тема на вашите разговори ще бъдат професионални или бизнес-планове и проекти.
Момчетата и момичетата ще се зарадват на една покупка или подарък. Факта, че искате да изглеждате добре не означава, че другите неща в живота ви няма да са важни. Всъщност през тази седмица ви предстои да вземете важни решения свързани с някои ваши отношения, с планове за бъдещето ви като образование или кариера. Много неща ще може да постигнете и реализирате през тези седем дни, затова бъдете активни, амбициозни и отговорни личности.
Мъжете ще се наложи да допуснат нови хора в личния си или професионален живот, които могат да се появят по най-различен начин или причина. Не бъдете недружелюбни към новите си познанства. Много интересни събития ви предстоят през тази седмица и някои от тях ще ви дадат знак за предстоящи събития в живота ви. Няма да липсват изненади или неочаквани срещи и случки. Особено непредсказуеми ще бъдат отношенията ви с хората родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
За жените предстоят важни разговори или събития свързани с мъж. Понякога ще ви натежават по-големите отговорности и най-вече усещането, че нямате избор. Много от притесненията ви през седмицата ще имат връзка с бавното развитие на някои дела или планове. Бъдете търпеливи! Възможно е пътуване, но най-вероятно на кратко разстояние.