дом Козирог

Козирог

През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете притеснение или напрежение свързано с пътуване или преместване, което вие или ваш роднина ще предприеме.
През този период по-голяма част от вас ще са в процес на житейски промени, които ще се развиват бавно.
През тази седмица са възможни новини свързани със здравословен проблем на близък човек, който живее в друг дом.
В любовта мнозина може все още да живеят с миналото си, с една нереализирана или несподелена любов.
Единствено от вас ще зависи да продължите напред и да потърсите своето ново щастие и любов.
През тези седем дни ще ви разочароват плановете и действията на жена. Дори да разговаряте с нея, едва ли ще успеете да я разубедите или да промените действията и.
През тази седмица ще имате възможност да реализирате плановете и очакванията си свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.
Предстоят ви контакти или среща с човек, който е в друг град или държава.
Младежите и девойките ще се опитат да бъдат само зрители при развитието на някои събития, но това може и да не ви се отдаде. Бъдете внимателни вашите действия да не бъдат разбрани погрешно, като търсещи сензация, клюки или други неприятни коментари. Изненадите през седмицата ще имат за цел да ви провокират към по-активни действия.
Мъжете ще са склонни към прояви на дребнавост, което ще направи отношенията в дома или в работата ви сложни и нестабилни. Ще се водите в действията си моментните си настроения, което разбира се, ще бъде грешка. Послушайте съвета на приятел и не отхвърляйте желанието на някой да разговаря с вас откровено по важен въпрос.
Жените ще трябва да се съобразят с някои реалности в живота си и да съберат кураж за важни решения. Не пропилявайте времето си в отлагане на нещата за утре, вдругиден и т.н. Възможни са допълнителни пари в личния ви бюджет или неочакван приход.