дом Козирог

Козирог

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще усетите много ярко влиянието на различни хора върху вашите лични, домашни и професионални дела. Определено това ще се случи чрез различни полезни за вас срещи и разговори.
В любовта събитията ще са трудно предсказуеми, тъй като ще има различно развитие при създадени вече отношения и при такива, които ще възникнат през тези седем дни.
Седмицата носи сериозни разговори свързани с личния ви живот, но тяхната сериозност не бива да граничи с някакво драматизиране на определени думи, събития или действия.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще преживеете различни моменти на напрежение свързани предимно с хората, с които ще пътувате или с тези, с които ще имате някакви контакти.
Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане и вземане на решения свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате. Ще имате възможност да получите успокоение по неща от материален характер, които ви притесняват. Дори да възникне някакво напрежение, то ще бъде кратко, мимолетно и ще е свързано с важността на конкретната ситуация.
През тези седем дни от вас ще се изиска търпение, разбиране, а понякога и дипломатичност, когато разрешавате или действате по важни задачи, които касаят дете или млад човек от кръга ви роднини.
Използвайте благоприятните дни на тази седмица за разчистване на някои притеснения или страхове свързани с работата ви.
Като цяло през тази седмица за вас ще бъде важно да изглеждате добре, да показвате добронамереност и отзивчивост, качества, които ще ви отворят много врати.
Момчетата и момичетата ще трябва да намалят темпото, с което живяха през последните 2 -3 месеца. Навлизате във важно време, когато трябва внимателно да оглеждате всичко, с което се ангажирате, особено ако то е свързано с вашето учение или работа. През тази седмица лесно може да изгубите доверие, позиции, дори и лични вещи. Съумеете ли да поддържате една почти постоянна концентрация и контрол върху важните неща от живота, то положителните резултати през тази седмица ще ви очароват. Не са изключени приятни емоции в личния ви живот, където ще има повече романтика и приятни преживявания.
Мъжете ще се сблъскат с някои неочаквани ситуации свързани с темперамента на хора от семейството, на колеги, приятели или съседи. Липсата на добри маниери може да узложни една конфликтна ситуация. През тази седмица внимание ще изискат битови проблеми в дома, работа с техника, отложени досега ремонти и др. Седмицата носи преживяване свързано с жена родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Жените ще са с по-ясно виждане на нещата от живота: отношения, работа, цели… Ще действате бързо, но не и прибързано по неща, които имат важно значение за вашето бъдеще. Предстоят ви полезни и емоционални контакти и срещи с приятели. Влиянието през тази седмица на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде много ярко през тази седмица.