дом Козирог

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще концентрирате цялото си внимание и ресурси в разрешаването на неприятности, които имате в семейството.

Ще се възползвате от възникването на благоприятни за това обстоятелства или ще получите подкрепа от страна на близки хора.

През седмицата колеги ще ви създадат емоционален дискомфорт или вътрешно напрежение с коментарите си, с прояви на злоба, завист, лицемерие и др.

През тази седмица ви предстои среща или събиране свързана с важен повод в живота на близък човек.

През седмицата ще имате различни ангажименти свързани с финансови или други важни документи.

В любовта ще имате благоприятно време за обсъждане на вашите отношения като перспектива и създаване на семейство, сключване на брак. Резултатите от такива разговори ще са индивидуални, но ще дадат яснота в една или друга посока.

Младежите и девойките ще се стремят да направят нещо хубаво и освежаващо в живота си. Ще отделите повече време за за дома, в който живеете. Ще сте склонни да похарчите пари за вещи, които ще ви дадат някакви удобства.

Жените ще искат да се забавляват или да се занимават с неща, които са тяхно хоби. Ще имате желание да прекарате повече време с деца или с млади хора.

Мъжете ще преминат през трудна седмица, защото свободата им на действие, на вземане на решения ще бъде ограничена от различни обстоятелства и хора.