дом Дева

Дева

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще имате възможност за създаване на нови познанства или ви предстои да се срещнете с хора, които тепърва ще имат специално значение във вашия живот.
През тази седмица чрез разговори или комуникация с хора от различни разстояния ще получите информация за събития свързани с миналото ви, с миналото на вашето семейство или на страната, в която живеете.
Всичко това няма да има особено значение за вашия живот в настоящето, но така или иначе ще го преживеете емоционално като интересен или важен за вас факт.
Тази седмица може да се запомни с новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Като цяло през седмицата могат да възникнат различни интересни събития свързани с бебе или с малко дете.
През тези седем дни ще си поставите за цел да следите внимателно действията на човек от близкото си обкръжение, опитвайки се да разберете дали това, което той или тя правят са за добро или са предвестник на проблеми. Това ще бъде важно за вас, тъй като осъзнавате необходимостта да вземете важно решение свързано с този човек или със ситуациите, които той/ тя предизвикват.
През седмицата може да преживеете напрежение около предстоящо събиране, тъй-като ще възникнат някои непредвидени ситуации, които ще го направят по-сложно поради някаква причина.
През тази седмица много по-категорично ще покажете нежеланието си да комуникирате с хора, които обичат да се занимават с клюки или да разпиляват времето си за несъществени неща.
Момчетата и момичетата ще преживеят много по-емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават. Седмицата ви носи трудни успехи, в повечето случаи свързани с много напрежение или с неприятни конфликти. Ще се интересувате от различни възможности за развитие на ваши интереси, особено на такива, които биха повлияли добре на личните ви доходи. През седмицата за вас ще бъде полезно, а и ориятно да общувате повече с представители на зодиакалните знаци Скорпион, Риби или Рак.
Мъжете ще преминат през моменти, в които ще изпитат сериозни съмнения относно свои решения или действия. Причината за това ще бъдат някои неприятности или усложнение отншения, които ще възникнат или ще се усложнят през тази седмица. Много нестабилен любовен живот вещае тази седмица за вас, но за това ще има конкретна причина. Разберете ли я, осъзнаете ли я, тогава ще видите и пътя за нейното разрешение. Във финансов план ще имате добри възможности за подобряване и стабилизиране на доходите си, но без хитрости и рискови действия.
Жените ще се сблъскат със силния, неотсъпчив характер на жена, която иска не само да затвърди или съхрани своите позиции в семейството, в работата или в обществото, но и ще иска да завоюва нови. Но не по честен или открит начин… Може да влезете в открито противоборство с нея или да намерите друг по-дипломатичен, донякъде хитър начин да стопирате нейните „апетити“. В домашните ви и семейни дела щесто ще възниква противопоставяне с други жени, както по-млади, така и по-възрастни от вас.