дом Водолей

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица вниманието ви ще ангажират събития свързани с човек, който най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място. Тези събития може да са сложни и проблематични поради някаква причина.

През тази седмица ще осъзнаете безсмислеността на ваше желание или идея, за чиято реализация сте изгубили достатъчно време и ресурси.

Това ще ви даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други по-перспективни неща.

Тази седмица ще бъде запомнена с различни приятни контакти и срещи.

Интимните ви и романтични отношения ще се развият в желаната от вас посока.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с физически труд, градинарство, селско стопанство, земеделие, животновъдство и др.

В работата си избягвайте несигурни или нелоялни клиенти, колеги или партньори.

Избягвайте да си губите времето с коментари свързани с проблеми в работата ви, защото те могат да бъдат приети като интрига.

Младежите и девойките ще направят всичко възможно да подобрят външния си вид: нови дрехи, посещение при фризьор или козметик и др. За вас сега ще бъде важно да се харесвате на любимия човек и на хората около вас.

Жените ще поемат повече семейни отговорности и ангажименти, вероятно независимо от тяхното естество. Ще ви бъде приятно да бъдете повече време в дома си с хора, с които ще имате за какво да разговаряте, без да се притеснявате от недоразумения или злонамерени действия.

Мъжете ще имат чудесна седмица за лична или професионална реализация. Следете предложенията, които ще получите през тези седем дни. Те не са случайни…