дом Водолей

Водолей

През седмицата от 23 – 29 август ви предстои да преживеете събитие от важно значение свързано с жена, която познавате.
Не е задължително тя да бъде ваша роднина, но с каквото и конкретно да е свързан този момент, то той ще рефлектира по някакъв начин в личен план за вас.
През седмицата важна подкрепа и съдействие ще имате от жена, независимо от вашия собствен пол.
Основните ви средства през седмицата ще идват от вашата работа или бизнес. Парите и заплащането може да се причина за действия свързани със смяна на работа, приемане на нов пост (позиция) и др. За някои представители на този зодиакален знак е възможно заминаване на работа в чужбина с цел по-високи доходи.
Промени може да настъпят и в бизнеса ви с цел по-добра печалба, но там ще сте зависими и от някой друг, било партньор или моментна ситуация на пазара.
През седмицата могат да възникнат неприятни събития или сложни отношения с брат или сестра. Може да изживеете много силни емоции в отношенията си с тях, особено ако живеете разделени, в различни градове или държави.
Трудно ще планирате пътувания през седмицата, защото различни събития и обстоятелства често ще променят плановете ви, ще са причина за отлагане, забавяне или отказ.
Внимавайте с коментарите си, особено когато имате проблем и причина да обвините някого за нещо. Възможно е да имате погрешна информация или представа и да нараните някого с несправедливо обвинение.
През седмицата може да възникне необходимост от специални грижи за здравето на близък човек или родител.
Девойките и младежите ще се ангажират с важен документ, договор или споразумение, което може да има някаква финансови параметри. Като цяло пред вас е една интересна, емоционална и динамична седмица.
Мъжете ще имат емоционални разговори или среща с жена. Възможно е тя скоро да предприеме пътуване или да живее на някакво разстояние от вас. На каква база ще са вашите отношения, ще бъде индивидуално за всеки един от вас.
Жените ще преминат през непредсказуеми, изпълнени с различни изненади дни. Понякога ще изпадате в необяснима паника или страх, друг път ще гледате по-оптимистично на бъдещето си. Предстоят ви интересни събития с хора родени под огнените зодиакални знаци.