дом Водолей

Водолей

От 21 февруари до 27февруари ще се изправите пред една динамична и почти изцяло непредсказуема седмица, в която благодарение на вашите собствени действия ще преживеете различни емоции и важни събития.
Вероятно още в началото на този седемдневен период ще имате някакви планове за задачите, с които ще искате да се ангажирате. Обстоятелствата определено ще бъдат на ваша страна, но нищо няма да се случи без вашите усилия.
Усилията ви не трябва да бъдат свързани с никаква форма на натиск, защото едно хубаво нещо много бързо може да се обърне срещу вас и да отвърне на действията ви като бумеранг.
Мнозина ще трябва да разчистват различни притеснения свързани с личния си или професионален живот. Възможни са грижи и около едно сериозно здравословно неразположение.
През тази седмица ще ви изненада един разговор или действие от страна на човек, роднина или приятел.
Седмицата вещае грижи или събития свързани със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас.
Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на един цикъл на развитие в определена област от живота, но дали това ще ви донесе успех или провал ще зависи единствено от вашите собствени действия.
Равносметката за това, което сте постигнали може да бъде противоречива,  но определено ще сте искали по-добри резултати или по-големи успехи.
През седмицата ще получите новина свързана с важно събитие в живота на човек, с когото имате общо минало.
През седмицата може да възникне спор или конфликт от имуществен характер. Ще имате разногласия по въпроси свързани с използването на някакво имущество, ремонти и др.
Някои от недовършените задачи или ангажименти през седмицата все още ще имат още малко време за реализация през следващата седмица, но тяхното забавяне няма да ви бъде от полза.
Момчетата и момичетата ще преминат през една сложна, трудна за прогнозиране седмица, защото всеки един от вас ще подходи по различен начин при разрешаване на личните си проблеми или при преодоляването на различни изпитания. Много важно за вас ще бъде да се съхраните в чистота, да не допускате хитрости или нечестни действия в делата си и най-вече да пораснете, да се оттърсите от детинското си разбиране за света около вас. Чакат ви трудности, които ще ви помогнат да израстнете или ще останете на едно сравнително ниско ниво на развитие. Изборът ще бъде ваш.
Мъжете ще се ангажират тази седмица със задачи, свързани с роднини от мъжки пол или ще имат друга някаква работа свързана с мъже. Много интересен и продуктивен период от време, в който ще имате възможност да осъществите плановете си. Ще ви бъде интересно и полезно да общувате с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, особено ако те са от кръга ви стари или нови приятели или познати.
Жените ще отделят много време за духовно развитие, духовни практики свързани с физическото ви и емоционално здраве. Възможно е едно събитие да ви провокира отново или да развие вашия интерес към живота след смъртта. Много интересна седмица, защото всяко едно събитие ще остави силна следа в живота ви. Очакванията ви за някои събития ще бъдат коригирани от различни изненадващи случки.