дом Везни

Везни

През седмицата от 23 – 29 август ще преживеете положителни събития в работата или в бизнес, за тези които имат такъв.  През тези седем дни хората около вас ще са склонни да ви помагат, без някакви специални очаквания от ваша страна.
Появата на нови хора в живота ви също ще бъде за доброто ви развитие в личен и професионален план.
През тази седмица ще имате интересна за вас комуникация с ваши стари приятели или хора, които вече живеят надалеко от вас.
Това ще бъде благоприятна седмица за физиотерапия, за зъболечение или други някакви козметични процедури.
През седмицата ще ви изненада неприятно един неочакван разход. Възможно е да има връзка пропуснато плащане или инцидент в дома ви.
Ще преживеете през тази седмица различни неочаквани моменти, които могат да създадат кратък момент на безпокойство. Тяхната цел в повечето случаи ще бъде разчистване на старото и освобождаване на ресурси и време за нови неща в живота ви.
Някои от тези изненадващи преживявания ще бъдат ключ за разрешаване на стари проблеми или сложни отношения с хора около вас.
Възникването на неочаквана ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини, ще създаде паника и стрес в кръга ви от роднини.
При младежите и девойките ще възникне необходимост от съвместни действия в дома и семейството. Ще се наложи да бъдете по-чувствителни към ежедневните домашни грижи и взаимоотношения. Някои проблеми в дома ще предизвикат неприятни разногласия.
Мъжете трудно ще планират ежедневните си задачи, защото промените свързани с тях ще са почти всекидневни. Приемайте без страх новите ситуации или събития в живота си. Те са част от много по-големи и важни промени в живота ви. Тази седмица като цяло ще бъде сложна за съвместна работа с жени, особено ако се засягат емоционални проблеми. Възможно е да възникне затруднение в ежедневните ви парични дела или в планирането на семейния ви бюджет.
Жените ще имат приятни преживявания с партньора си, с приятели отблизо и далеч. Не се изкушавайте с извънбрачни отношения, ако имате собствено семейство. Вибрациите ще са благоприятни за искрените отношения и чувства, и безкомпромисни към изневери и нелоялност към партньора. Някои финансови проблеми ще имат неприятно въздействие върху роднинските ви отношения. Възможни са проблеми с храносмилането.