дом Везни

Везни

През седмицата от 21 февруари до 27 февруари  за вас ще бъде важно да планирате и организирате по най-добрия начин домашните си и семейни ангажименти. Не бива да допускате пропуски или грешки, които могат да усложнят обстановката в дома ви или да създадат други някакви проблеми и затруднения.
През тези седем дни основно от вас ще зависи комфорта и хармонията в семейството ви, особено ако поради някакви причини ви се налага да прекарате по-голяма част в дома си.
Някои от вероятните затруднения ще се дължар на факта, че еможионално няма да бъдете стабилни или ще сте под влиянието на различни емоции и капризи. Много болезнено и чувствително ще приемате всеки спор или неприятна ситуация.
От вас ще се изиска много по-голям самоконтрол или позитивизъм при възникването на трудни ситуации или при получаването на неприятни новини.
Добре е да знаете, още в началото на седмицата, че на хората около вас въобще няма да им бъде лесно с вас. Каквото изпратите срещу тях като чувства или енергии, това ще получите обратно.
През седмицата ще ви бъде по-трудно да приемате новите хора, които ще се появят в ежедневието ви.
Добро развитие през тези седем дни ще имат ваши планове или дела свързани с дете или с малди хора.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Като цяло събитията през тази седмица ще имат за цел да ви научат на нещо. Ако се смятате за знаещи и можещи, то затрудненията ви ще бъдат по-големи. Ако обаче сте отворени да слушате, да се учите и развивате, то тези седем дни може да бъдат един важен и градивен за вас период.
Помнете, че моментите на тъга са време за почивка на душата ви.
Момчетата и момичетата да избягват всякакви опити за хитруване или манипулиране на хората в дома си, с цел някаква облага или осъществяване на каприз. Всяка хитрост или лъжа ще ви постави не само в неудобно положение, но и ще предизвика неприятна дисхармония в домашните ви отношения. Трудно ще общувате с близка жена, но вината за това няма да бъде единствено нейна.
Мъжете ще са емоционални, чувствителни, искащи или жадуващи за любов. Възрастта няма значение, както е казал Чехов, на любовта се покоряват всички възрасти. Общуването ви с повече мъже през тази седмица няма да е случайно. Ще бъде свързано предимно с основната ви работа, както и с някои други допълнителни дейности, които ще ангажират вниманието ви през тези дни.
Жените ще продължат да бъдат внимателни със семейните финанси и ще очакват някакво позитивно движение по теми свързани с пари, като: приходи, получаване на кредит, получаване на наем, наследство или други подобни действия. Някои събития през седмицата ще ви накарат да търсите отговори на въпроси свързани с тяхното евентуално бъдещо развитие и по какъв начин то евентуално ще даде отражение върху вашия живот.