дом Везни

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще видите ползата от ваши предишни разумни решения или обратното, ще заплатите за погрешно взети такива.
Уроците, които е трябвало да вземете от ваши предишни провали в любовта, сега могат да ви бъдат от полза, стига да ги осъзнавате, приемате и запомните.
Седмицата ще има много силно духовно значение за вас. Дали ще изживеете приятни моменти или ще се сблъскате с неочаквани затруднения, ще зависи от извървяния досега от вас път и уроците, които надявам се, сте усвоили досега.
Тези, от вас, които успешно са се справили с изпитанията, през които са преминали, ще преминат през седем важни дни на успехи, градящи нови хоризонти пред вас.
Останалите ще трябва да продължат да трупат опит, чрез новите събития, които съдбата ще им донесе още през тази седмица.
Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот през тази седмица ще имат съвсем различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви зарадва или не, защото в голяма степен ще зависи от искренността в отношенията с партньора ви.
Мнозина ще се ангажират с подарък или ще имат имотен ангажимент с човек от кръга си роднини или приятели.
Младежите и девойките Везни ще очакват отговори или резултати на проведени вече разговори или събития.
Мъжете ще са нетърпеливи, притискащи събития и хора към по-бързо развитие и действие. Това дали ще ви донесе успех?
Жените ще се зарадват на добри финансови новини, на получаване на важен документ или предложение.