дом Близнаци

Близнаци

През седмицата от 21.02 до 27.02 ще ви ангажират неприятни битови или имуществени проблеми и ангажименти.
Възможно е да възникне неочаквана авария или повреда в дома ви, която да изиска бързи реакции от ваша страна.
Важното през тези седем дни е да не прибързвате в действията си и да избягвате паниката.
Родителите родени под този зодиакален знак ще се наложи да разрешават различни неприятни ситуации свързани с дете, с негови/ нейни приятели, училище или други занимания.
Здравето също може да бъде проблем, но за това няма категоричен знак.
През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които са от кръга ви приятели.
Една неприятна конфронтация, може да прерасне в неконтролируем конфликт и да доведе дори до прекъсване на приятелството ви. Възможно е да бъдете измамени, манипулирани или ограбени по някакъв начин именно от човек, когото сте смятали за приятел.
Това ще бъде една благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, за получаване на пари, включително от кредит.
Момчетата и момичетата ще обмислят как да се възползват от една интересна или неочаквана възможност. Интересна седмица за тези, които искат да се развиват не само в една определена област, но и като личности на новото време. През седмицата може да получите подаръци или вие самите да купите нещо лично за себе си.
Мъжете ще се наложи да отидат някъде на гости, да помогнат на някого или да уредят някакви дела с представители на държавна или частна институция. Седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, но не и рискови, неразумни действия свързани с пари. Може да спечелите, но може да загубите, като последствията от една загуба ще са наистина неприятни.
Жените ще се наложи да окажат подкрепа на близък мъж: роднина или приятел. Ще имате повече семейни и домашни задачи и задължения, като ще трябва да поемете част и от мъжката работа в дома си. Предстои ви неочаквано или емоционално преживяване свързано с мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак.