дом Близнаци

Близнаци

През седмицата от 23 – 29 август ще възникнат затруднения или усложнения, които ще касаят ваши сложни отношения с роднини.
Възможно е да се ангажирате с проблеми на жена, като ще сте склонни да се осланяте единствено на личното си мнение. Това обаче може да създаде нов, неочакван проблем. 
През тези седем дни ви предстоят разходи, които имат връзка с някакъв документ, договор, гаранция.
Тази седмица може да получите или изпратите пари, като тези ваши действия може да имат връзка с хора или институция от друго населено място, държава. 
През тази седмица различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви. Ще преживеете отново много емоционално своето собствено минало, виждайки нещата по един съвсем различен начин.
Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати досега възможности в кариерата си. Ще осъзнаете съдбовността на ваши грешки в любовта, в партньорските ви отношения.  
През седмицата ще получите новини свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си. 
Младежите и девойките ще трябва да проявят една по-голяма твърдост и безкомпромисност в действия и решения, за да избегнат бъдещи неприятности. Тук обаче не пиша за прояви на безсмислен инат, а за категорично следване на планове, които са важни за бъдещето ви. 
Жените ще имат една чудесна седмица, която трябва да използват за срещи с приятели или роднини. Бъдете повече време извън дома си. Насладете се на последните летни дни. Заредете се с жива енергия, от която ще имате нужда през следващите месеци до края на годината. 
Мъжете ще се фокусират върху приключването на споразумения или ангажименти свързани с различни договори или документи. За вас този месец ще бъде характерен  с интензивни приятелски връзки и получаване/даване на обещания с различна значимост.