дом Телец

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една напрегната седмица, в която лесно ще възникват конфликти и противоречия, предимно с хора от дома или семейството ви.
Подобни конфронтации, не са изключение за вас, но през тези седем дни тяхното развитие може да има твърде неприятно развитие и последствия.
През тези седем дни избягвайте да разрешавате неприятности свързани с дома ви, като битови проблеми или сложни отношения с съседи.
Седмицата ще благоприятства развитието на професионалните ви задачи и ангажименти, и особено добро влияние ще има върху тези от вас, които имат семеен бизнес.
През седмицата ще ви зарадва заслужено успех в работата на човек от вашето семейство.
Събития в живота на момче или млад мъж ще ви натъжат, тъй като тази личност рискува един дълъг период на депресия в живота си.
Мъжете до 35-годишна възраст, родени под знака на Телец, трябва да бъдат много внимателни в своите действия, тъй като грешки или неприятности, които евентуално ще възникнат от тях, ще имат дълготрайни неприятни последствия.
През седмицата ви предстои раздяла с хора, поради различни причини, включително такива свързани с преместване в друго населено място, раздяла поради нови цели в живота и др.