дом Телец

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете неочаквана ситуация свързана с преживяване или с някакъв инцидент свързан с мъж. Не е задължително той да бъде ваш роднина, но определено ще бъде човек, когото познавате.
През тази седмица могат да възникнат спънки, затруднения и пречки при пътуване или да възникне неприятна ситуация там, където отивате.
През тези седем дни ще ви изненадат решения или промени в живота на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Това може да бъде неочаквана или  рискова ситуация за самия човек, в която обаче ще има някакъв смисъл.
Новите познанства през тази седмица ще има с какво да ти изненадат. Ще научите много нови неща, ще получите полезни знания.
Конфликт с човек роден под въздушните зодиакални знаци може да ви натовари емоционално и психически Помирението е напълно вероятно, но зависи от готовността на двете страни да направят компромиси.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под огнените зодиакални знаци, които ще бъдат поставени на сериозни изпитания.
Жените ще изберат правилен път за действие и развитие, стига да не се оставят емоциите и егоизма да командват „парада“.
Мъжете Телец ще имат благоприятно време за пътувания, независимо от тяхната цел. Особено благоприятно развитие те ще имат з амъжете над 35 годишна възраст. Комуникацията ви с хора от различни разстояния ще ви донесе желаните резултати.