дом Телец

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да намерите най-доброто разрешение на ваши неприятности или проблеми, свързани предимно с пари или изискващи някакъв разход.
В личните ви и семейни отношения ще възникне раздор свързан с желанието на някой да похарчи пари за нещо, което другите смятат за разхищение в този момент.
През тези седем дни ще имате късмет и шанс в много важни за вас неща, но като цяло едва ли ви очакват някакви изненади.
Положителните резултати през тези дни ще са благодарение на вече свършена от вас работа, положени някакви усилия или мъдри решения.
Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новина свързана с предстоящо получаване на пари извън основния ви бюджет.
Тази седмица вещае неприятна новина свързана с млад мъж и важна промяна в живота му (най-вероятно такава, за която никой не е подготвен).
Младите мъже от този зодиакален знак да не предприемат важни промени или нови начинания, тъй като риска ще е твърде голям или действията им ще имат неясно развитие.
През тази седмица ще преживеете моменти на тъга, на застой или усещане, че нещо губите, без да имате възможност да направите каквото и да е било за да промените събитията. Опитайте се да приемате нещата в живота си такива каквито са, тъй като в момента желанието ви да насочете конкретни събития в една или друга посока може да ви изиграе лоша шега.