дом Стрелец

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица се опитайте да загърбите неприятните преживявания от последните седмици и дни.
През тези седм дни ще бъде важно да се освободите от напрежението, което сте насъбрали в себе си. Ще бъде важно да се съхраните от евентуални здравословни неразположения, от появата на нежелани нови проблеми и неприятности.
През тази седмица ще следите развитието на семейни проблеми в живота на приятел. Възможно е той или тя да ви потърсят за да споделят това, което преживяват, да потърсят съвет, помощ.
За съжаление в повечето случаи тези проблеми ще са вследствие на извънбрачна връзка, грешки свързани с пари или с прибързани решения.
Някои от хубавите моменти и преживявания през тази седмица ще имат връзка с работата ви. Там вероятно ще възникнат нови, перспективни ангажименти, нововъведения, отговорности, нови колеги или клиенти и др.
Тази седмица очаквайте събития или новини свързани с получаването на пари, което ще бъде добро за личния ви или семеен бюджет.
През седмицата ще имате ангажименти, среща или събиране свързано с човек от кръга ви роднини или приятели.
През тези дни може да очаквате интересни контакти с човек, който в момента или пътува или работи в друго населено място.
Особено важно значение за вас ще има развитието на събитията в края на седмицата (четвъртък – неделя).
През тези седем дни помнете сънищата си и си създайте навик да ги записвате.
Жените ще поемат сериозен ангажимент свързан с мъж. Мъжете да бъдат внимателни с манипулативни действия и с прибързани, емоционални решения.