дом Стрелец

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви зарадва събитие, което ще има връзка с близка жена. Седмицата вещае раждане на момиче, рожден ден или друг важен празник свързан с жена.
Тези от вас, които имат собствено дете, ще има с какво да запомнят тази седмица.
През тези седем дни мнозина ще осъзнаят своя минала грешка, свързана с приятел.
През седмицата мнозина ще преживеят една неприятна ситуация, която ще има връзка с пари. Подобно събитие може да преживеят и тези от вас, които има собствен бизнес.
Хубавите преживявания тази седмица ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в други градове и села. Чрез тях ви се дава да преживеете най-различни положителни емоции или срещи.
Особено важно значение или специално преживяване ще имате с човек роден под земен зодикален знак.
Като цяло тази седмица внимание ще изискат финансовите ви дела. Там трябва да бъде концентрирано най-голямото ви внимание, за да не се допускат грешки, вследствие на емоционални решения.
Жените Стрелец ще имат повече работа и по-малко време за забавления и почивка. Отношенията ви с жена на работното ви място ще ви въздействат много емоционално.
Мъжете ще имат интересни разговори с други мъже: по работа, бизнес, политика или други интереси. Особено впечатление ще ви направи информация, която ще получите чрез човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.