дом Стрелец

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една интересна и успешна в своето развитие седмица.
Почти всеки ден ще възникват нови шансове, нови идеи или нови възможности за постигане на неща, които имат значение за вас.
Присъствието на човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец, при изпълнение на личните ви дела ще повлияе благоприятно върху тяхното бързо и успешно развитие.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за посрещане на гости от друго населено място. Сега може да правите планове за пътуване, което ще предприемете през следващите няколко месеца.
Очаквайте интересни новини от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, който живее на някакво разстояние от вас. Седмицата вещае интересни събития в личния ви и любовен живот. Ще имате емоционални преживявания, интересни срещи или събирания. Възможно е точно през тази седмица да проведете важен разговор за бъдещето на вашите отношения.
Приятни изненади може да очаквате от партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата може да ви притесни здравословен проблем на млад мъж, който е ваш родственик или приятел.
Мъжете до 35-годишна възраст могат да преживеят разочарование от невъзможността да реализират свой план, поради здравословен проблем, който ще възникне в неподходящ за това момент.