дом Стрелец

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица не всичко ще се реализира според вашите планове, но като цяло ще запомните седмицата с важни резултати и успехи.
Всичко ще зависи от вашето умение да контролирате емоциите си, да не избързвате с реакциите и да изчаквате естественото развитие на събитията.
Напрежението в дома ви ще е по-голямо от обикновено поради повечето задачи, които очакват за изпълнение.
Благоприятно влияние върху домашните ви дела ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен, с които може да се запознаете през тези седем дни.
Избягвайте противопоставяне с роднина роден под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като един такъв конфликт ще засегне почти цялото ви семейство.
През седмицата не се очакват финансови затруднения, но може да възникне затруднение около документ или плащане, което вие или някой от семейството ви трябва да направи.
Възможни са конфликти с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци свързани с документи, или задачи чието изпълнение неприятно се е забавило.
През тези седем дни жените ще са склонни много по-ясно да виждат в перспектива любовните си отношения, да разговарят откровено с партньорите си и да вземат важни, категорични решения, дори такива свързани с раздяла.