дом Скорпион

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица от вас ще се изиска пълно отдаване на професионалните ви или бизнес ангажименти.
Ще имате важни разговори или ще се ангажирате с изпълнения на общи планове с хора от друг колектив, компания или клиенти.
Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с нова позиция или нова работа на друго място, ако имате подобни желания или планове.
При разрешаването на неприятности и проблеми през тази седмица ще получите помощ от неочаквано място.
Вероятно през тези седем дни ще очаквате телефонен разговор среща или друго важно събитие свързано с човек, който живее в друго населено място.
През тази седмица ще преживеете много емоции, вследствие на разговори с ваши приятели и новини, които ще получите от тях.
Седмицата ще се запомни с ново познанство, което тепърва ще има важно значение за вашето бъдеще.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, като най-вероятно ще става дума за предварително планирано такова.
Жените Скорпион ще останат разочаровани от действията или думите на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Някои от плановете ви за седмицата ще се провалят поради действия или бездействие на хора, родени под тези три зодиакални знака.
Мъжете ще имат финансови отношения с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Възможно е получаване на пари или на важен финансов документ.