дом Скорпион

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъдете съпричастни към емоционални събития в живота на приятели, колеги или съседи. На тях им предстои да преживеят специални, съдбовни моменти в живота си и ще бъде чудесно да имат до себе си някой като вас.
През седмицата едно ново познанство или приятелство ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде нови знания.
Във финансов план седмицата ще е важна, защото ще възникне необходимост от конкретни решения или действия. Понякога това може да ви коства нервно напрежение, но избягвайте песимистични настроения.
През седмицата избягвайте прояви на раздразнителност и не изпадайте в паника, когато не можете да намерите бързо или адекватно решение на ваш проблем. Стресовите моменти тази седмица са с цел да поставят на изпитание силата на вашия Дух да се справя в необичайни ситуации.
Възможно е една неприятна новина свързана с човек, когото познавате да бъде част от тези изпитания, за които писах по-горе.
Хубавите преживявания за вас тази седмица ще бъдат свързани с нова придобивка, с разрешаването на имотен или битов проблем, или с други материални неща.
Изненадващо пътуване през седмицата може да е част от позитивните емоции, които съдбата ще ви даде през тези седем дни. Възможен е неочакван контакт с човек от друго населено място.
Любовният ви живот ще се развива според очакванията ви. Не допускайте манипулиране чувствата на партньора ви.