дом Скорпион

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване. Възможно е то да касае вас или ваш близък родственик. Възможни са сложни отношения с хора от други села и градове.
Като цяло конкретни негативни влияния, които да предполагат сериозни проблеми свързани с ваше лично пътуване.
Възможно е през тази седмица да сте под силното влияние на собствената си интуиция или на вътрешните си страхове.
През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с по-сериозен здравословен проблем на човек, който живее извън вашия дом.
През тази седмица ще отделите внимание на приятел, който ще има личен празник или ще преживее специално събитие. Възможно е да направите малък подарък или да купите цветя, за да отбележите това събитие.
Някои от интересните събития през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с жена от кръга ви роднини или приятели.
Среща или събиране с нея ще ви донесат различни емоции.
Най-важните или специални преживявания през седмицата ще имат отношения към близките ви роднини или към дома, в който живеете. Най-вероятно седмицата ще има с какво да ви изненада в този план.
Жените Скорпион ще усетят едно по-бавно движение и развитие на делата си през тази седмица (особено тези, които са започнати преди настоящата седмица). Мъжете в живота ви в голяма степен ще определят вашите решения и действия.
Мъжете ще имат настроение за приятелски срещи и събирания, за флиртове и любовни авантюри. Рискувате създавайки едно ново приятелство, да загубите старо, което е било ценно за вас.