дом Риби

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще ангажират новини свързани с младежи: момичета или момчета. 

Тази седмица ще имате повече контакти или задачи за изпълнение свързани с млади хора, независимо на каква база са вашите отношения: семейни, приятелски, професионални и др.
Седмицата няма да бъде удачна за разрешаване на имотни или битови проблеми. Счупени или повредени вещи трудно ще бъдат ремонтирани през този седемдневен период.
Благоприятно развитие обаче могат да имат разговори или действия свързани с наследствени имоти, покупка на имот и др.
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, дори за някои от вас са възможни неочаквани пари. Предстоят ви обаче и разходи свързани с разрешаването на различни проблеми, плащания на сметки, ипотека или кредити и др.
Мнозина ще имат притеснение относно събития в живота на жена, която ще предприеме сериозна промяна в живота си или животоспасяващо лечение.
Жените могат да получат радостна новина свързана с дъщеря, племенница или с друга млада жена.
Мъжете да гледат по-реалистично на настоящата си интимна или романтична връзка. Сами може да бъдете причина за неприятно разочарование.

Риби Седмичен Хороскоп 6 – 12 Юли, 2020

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще планирате или ще предприемете важно за вас пътуване. То ще ви донесе много емоции и преживявания.
През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.
През тази седмица ще се окажат сложни отношенията ви с мъже от другите зодиакални знаци. Неприятностите, които ще възникнат могат да бъдат на лична или професионална осносва, но бъдете разумни и не допускайте тяхното задълбочаване.
Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.
Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления. Това може да ви навреди и да се окажете в един момент в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст.
Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес (инвестиция).
Жените ще отделят време за размисъл относно покана или предложение, което ще получат през тези седем дни. Определено няма да бързате с отговора си.
Мъжете ще се влияят много от мнението или съвета на жена във важен за кариерата си момент.