дом Риби

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения.

През тази седмица може да постигнете много, но може и много да загубите. Всичко ще зависи от това доколко умеете да лавирате в сложни ситуации и отношения, в които ще трябва да направите компромиси, дори те да ви донесат някаква загуба.

През седмицата ще ви изненадат действията или решенията на мъж, с когото работите заедно: колега, клиент или ръководител.

Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят неочаквани събития на работното си място, но моите очаквания са те да са вследствие на вече преживяни ситуации, и едва ли ще са неприятни.

Като цяло през тези седем дни ще сте стабилни, защото ще знаете какво искате. Проблемът ще бъде в избора ви на начина, по който ще постигнете своите цели.

През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари чрез документ.

Неясни или по-сложни ще бъдат отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви, особено с тези с които не живеете под един покрив. Тяхното желание за независимост, личните им планове, може да се окажат противоположни на вашите очаквания и това да създаде напрежение в отношенията ви.