дом Риби

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек от близкия ви кръг приятели или роднини.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовата ви стабилност, за търсене на нови доходи или за получаването на пари от различни източници.
Жените Риби ще са облагодетелствувани през тази седмица чрез различни срещи, контакти, поява на нови обстоятелства, възможности и хора. Ще може да приключите с поне един сериозен проблем. Благоприятно влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.
Мъжете ще имат добри доходи, но и разходите ще са доста големи: особено тези, които ще са свързани с деца или с други роднини. Това е седмица, в която финансовата ви стабилност ще определя настроението и действията ви.
Любовният живот на младите представители на този знак няма да бъде лесен, но сега сте в период, в който имате да усвоявате определени житейски уроци именно в областта на любовните отношения.
Всичко, което ви се дава да преживеете сега през тези седем дни ще има за цел да ви накара по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате. Помнете, че света не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите. В края на краищата ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл и което е за ваше добро.