дом Овен

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която действията ви ще се определят от настоящите ви любовни отношения, от отношенията ви с деца или с млади хора както и посредством новите хора, които ще се появят в живота ви.
Седмицата вещае важни събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще повлияят по някакъв начин на вашия личен живот.
През тези седем дни ще имате динамична комуникация с хора от различни градове и села, като е възможно те да бъдат предимно с представители на мъжкия пол.
Мъжете от този зодиакален знак е възможно да пътуват, като разбира се ще трябва да се съобразяват с конкретните ситуации, там където живеят.
През тази седмица ще възникнат неочаквани конфликти, които трудно ще контролирате, тъй като самите вие ще сте подвластни на много силни емоции.
Наистина е добре да може да контролирате самите себе си, тъй като последствията няма да са приятни. Това не е най-благоприятното време за противопоставяния независимо от тяхната причина.
През седмицата ще ви развълнува новина или разговор с жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.