дом Овен

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете конфликтна ситуация с човек, който в момента се намира в друго населено място или с човек, който ще пътува през тази седмица.
Причините за противоречията помежду ви могат да бъдат от всякакъв характер и да нямат никаква връзка с конкретното пътуване или с транспорт.
Тази седмица ще бъде благоприятно време да започнете подготовка за една промяна, която може да има връзка с вашия личен или професионален живот. Тези от вас, които са започнали такива действия ще трябва да действат бавно. Обмисляйте всяка своя стъпка и това определено ще спомогне за постигане на желания успех.
Разбира се, това няма да се случи (като финал) през тази седмица, тъй като самата промяна ще отнеме много повече време за развитие.
Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с ваши финансови интереси.
Възможно е да получите предложение за изгоден кредит, за покупка при добри условия или за финансова инвестиция, която ще ви донесе добра печалба в бъдеще и др.
През тази седмица ще следите внимателно промяна в работата на ваш роднина или приятел. Ще сте песимистично настроени за тази промяна, но не е изключена изненада.
Жените ще се зарадват на разговор или предложение от страна на мъж, което в някои случаи може да отвори нови възможности в живота им.
Мъжете ще бъдат изненадани от някои събития в семейството си или в кръга си от роднини.