дом Лъв

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате повод за радост в личния си живот или в семейството.
Някои от плановете ви през седмицата ще се реализират с голяма лекота и по неочакван за вас начин.
Новите или старите приятелства през седмицата ще имат благоприятно въздействие върху настроението ви и за по-оптимистичния ви поглед към бъдещето.
През тези седем дни внимание ще изискат отношенията ви с жена, с която не живеете под един покрив, и с която може да имате влошени отношения от доста време назад. Нейните негативни действия спрямо вас не са престанали, независимо дали има някаква комуникация помежду ви или не.
През тези седем дни най-вероятно от вас ще се изиска някакво конкретно действие спрямо нея, в противен случай нейните злонамерени действия ще продължат.
Седмицата вещае интересна за вас новина или телефонен разговор с мъж, който най-вероятно живее в същото населено място като вас.
Това ще бъде благоприятно време за изпълнение на ваши планове от финансов характер свързани с жена от семейството ви: дъщеря, внучка, сестра и др.
Младите жени родени под този знак ще имат благоприятно време за действия свързани с бъдещо майчинство, за раждането на дете или за развитие на планове свързани с вече родено дете. Вие може дори да очаквате пари или печалба, която ще съумее да ви изненада.