дом Козирог

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, при вас е седмица, в която ще ви зарадват новини свързани с пътуване, или които ще получите от хора от други населени места.
Тази седмица като цяло ще благоприятства пътувания свързани с вашата работа, за начало на нов живот в друг град или държава и други подобни.
Добро развитие ще имат и романтични отношения с партньор, който живее на някакво разстояние от вас.
През тази седмица ще имате възможност да изчистите по-големите си проблеми или притеснения, но това в никой случай няма да стане с магическа пръчка. Планирайте, обмисляйте и действайте –  това трябва да са вашите ключови думи през тези седем дни.
Изслушвайте съветите на други хора, и вземайте самостоятелни решения.
През седмицата внимание ще изискат финансовите ви дела, като това особено важи за младите мъже от този зодиакален знак. Внимавайте какви документи подписвате или какъв заем вземате. Възможно е някой умишлено да ви заблуди или вие самите да се излъжете поради прибързаност в действията си.
През тези седем дни могат да възникнат неприятности работата ви свързани със заплащане или ако работата ви е свързана с пари.
Като цяло бъдете много концентрирани при изпълнение на ежедневните задачи, независимо дали те са свързани с вашия дом, семейство или работа.