дом Козирог

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да се опитате да изхитрувате за нещо свързано с пари и това да създаде неприятна ситуация в дома ви.
Не е задължително вашите действия да са злонамерени или криминални, но така или иначе това ще създаде напрежение и недоверие в семейството ви.
През тази седмица ще имате възможност да направите много полезни неща за себе си и за дома си от материален характер, като малки ремонти, подобрения в жилището, където живеете или стопанството, което семейството ви притежава.
Ще имате интересни идеи, които не се страхувайте да реализирате. Винаги ще се намери някой, който може да ви помогне със съвет или да ви даде полезна информация.
Може да научите много през тези седем дни от хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Забавянето на един документ или на пари, които очаквате от работа или от друга някаква институция ще има своето разумно обяснение, затова не избързвайте със заключенията си и въобще с емоционалните си реакции.
Седмицата ще изненада мъжете с неочаквани новини от различен характер свързани с роднини или с приятели, с работа или с различни събития по целия свят.