дом Козирог

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица на различни емоционални изненади, предимно свързани с любовния ви живот. Изненади може да преживеете и чрез комуникацията ви с хора отблизо и далеч.
Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нова романтична връзка или зажпланиране бъдещето развитие на вече създадена такава.
През седмицата може да ви изненада тновина или елефонен разговор с ваш бивш романтичен партньор. Това обаче едва ли ще промени настоящата ситуация в живота ви.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на нова покупка за дома, на промяна в материалното или имотното си състояние и други.
Благоприятно развитие през седмицата ще имат ваши финансови дела с жена, независимо дали тя е ваша роднина, партньор или клиент.
Като цяло седмицата ще бъде интересна и успешна за вас. Разбира се, напълно е възможно някои ваши предварителни планове и очаквания да се окажат съвсем различни от това, което ви предстои да преживеете. Не търсете причината за тези промени в нелоялни действия от страна на други хора.
Жените Козирог ще създадат или развият важни за тях приятелски и бизнес отношения. Седмицата ще се запомни с много разговори, с обсъждане на различни интересни идеи, с планиране на бъдещи действия, от които ще очаквате някакъв успех или печалба.
Мъжете ще се зарадват на новина или на ново приятелство с момиче или с жена. През тези седем дни работете усърдно, честно и искрено за своето лично щастие.