дом Дева

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица могат да ви изненадат нови професионални или бизнес възможности, които ще възникнат пред вас. Новите идеи или предложения ще са шанс за вас да реализирате своя стара идея, да покажете способностите си или да се възползвате в от вече натрупан професионален опит.
През тези седем дни бъдете отворени за новите възможности, които съдбата ще ви даде.
През седмицата ще ви се наложи да разрешавате проблем свързан с документ, който ще бъде важен за семейството ви или за личния ви бизнес (ако имате такъв).
Нещата в този план могат да имат едно по-бавно развитие, да срещнете кратки спънки или затруднения.
През седмицата бъде важно да се съхраните позитивни и да търсите дипломатични разрешения. когато възникнат пречки или други сложни ситуации.
През седмицата може да ви разстрои една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
През седмицата ще бъдете ангажирани или ще следите промени в живота на роднина или приятел, които в някои случаи може да имат връзка с пътуане.
Жените Дева ще бъдат емоционално нестабилни, склонни към състояния на тъга, плач, неудовлетвореност от постигнатото или преживяното досега. Здравето ви ще бъде колебливо, и подобни емоционални състояния само ще увеличат стреса вътре във вас и ще рефлектират неблагоприятно върху имунната ви система.
Мъжете ще са по-ведрите представители на знака. Ще искате забавления и ще си ги осигурявате по един или друг начин. Ще сте склонни да правите подаръци или ще се поглезите с покупка лично за себе си. Добро развитие за вас ще имат отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.