дом Дева

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви се наложи да вземете поука от свои предишни преживявания. Това особено важи за тези, които са свързани с вашия семеен или любовен живот. Вероятно ще бъдете поставени в ситуация, в която трябва да вземете решение свързано с нещо, което вече сте преживяли. Влиянието на човек роден под знака на земните зодиакални знаци върху домашните ви дела ще бъде неблагоприятно. То може да е свързано с погрешна представа за конкретната ситуация, с егоизъм или друг вид негативни чувства.
Във финансов план се съобразявайте с наличните си ресурси и не харчете повече от това, което сте планирали в седмичния си бюджет. Ако имате някакви очаквания за допълнителни или неочаквани пари, може да останете разочаровани.
През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени семейните ви или брачните отношения. Назряла е необходимост от някаква промяна в тези отношения, но тя може да се случи само ако засегнатите страни са готови за това.
Жените Дева ще вложат по-голяма емоционалност и чувствителност в действията и в отношенията си през тези седем дни. Това ще бъде благоприятно време за начало на нова романтична връзка, стига да не я натоварвате още в началото с големи очаквания.
Мъжете ще имат достатъчно домашни и семейни задачи за изпълнение, затова нека не пропиляват времето си с неща, които носят временно удоволствие, без някаква полза за бъдещето.