дом Водолей

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица един неприятен конфликт с жена ще обърка вашите представи за различни неща от живота.
Вероятно ще се разочаровате от тази личност, но и от това което тя представлява като институция, семейство към което принадлежи и други.
През тези седем дни ще успеете да се освободите от страхове или притеснения, които имате за ваши приятели или хора, които са част от семейството ви, но с които нямате кръвна връзка.
Това ще бъде благоприятна седмица за хармонизиране на приятелски отношения с хора, с които напоследък сте имали някакви противоречия.
През тези седем дни ще ви тревожи здравето или друга сложна ситуация в живота на жена, която живее в друг дом или на разстояние от вас. По някакъв начин тази личност преживява вид загуба, която може да бъде свързана с нейна работа, близък родственик, любовна връзка и други.
Тази седмица ще благоприятства пътувания, за тези от вас, за които те са възможни или за планиране на такива, в едно по-далечно бъдеще.
Ще ви бъде приятно да комуникирате с хора отдалеч, родени под въздушни и водни зодиакални знаци, които ще ви обогатят с много информация и познания.