дом Водолей

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате разговори или ангажименти от битов или имотен характер, в които ще действате заедно с други хора или ще разчитате на чужда помощ.
Вероятно ще имате много повече планове за тази седмица, отколкото всъщност ще сте способни да изпълните. Възможни са неприятни недоразумения свързани с неизпълнени обещания, по-голяма ангажираност на хората, на които разчитате за подкрепа и др.
Мнозина ще преживеят разочарование в този план свързано с хора родени под водните зодиакални знаци.
Седмицата вещае интересни събития свързани с пътуване, което вие или ваши близки хора ще предприемат.
През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с роднина или с приятел, който/която живее или работи в друг град или държава.
Тази седмица вероятно ще имате контакти с ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна. Разговорите ви с тях (или заради тях) ще ви донесат положителни емоции.
Жените Водолей ще имат настроение за по-голяма ангажираност, тъй като ще се чувстват енергични, вдъхновени и ентусиазирани за изява, за постигане на успехи, за реализация. Срещите и събиранията ще са част от желанието ви за по-активен социален живот.
Мъжете ще се натоварят с повече семейни задачи, което може да ги превърне в мърморковците на седмицата. Домът е вашата крепост, но вие не сте неин едноличен собственик!