дом Водолей

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате възможност чрез търсене на допълнителна информация, да намерите най-доброто разрешение за ваши проблеми или тревоги, които имате през последните седмици.
През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана с възстановяването на ваш роднина или приятел след период на лечение на сериозно заболяване.
През седмицата мнозина от вас ще имат ангажимент свързан със събиране по повод важно събития в живота на жена, като това може да бъде рожден ден, юбилей, сватба и други.
Жените на 35 годишна възраст ще бъдат поканени на гости по специален повод и това ще изисква от тях избор на подходящ подарък или цветя.
През седмицата ще ви изненада решение или промяна в живота на момиче или млада жена. Тези нейни действия в никой случай няма да са лоши. Ще ви зарадва нейната решителност и амбиция да постигне нещо, което е наистина добро за нея.
През тази седмица бъдете предпазливи, когато правите планове свързани със семейството или с роднините си, тъй като е възможно другите хора да имат свои собствени планове. Така може да се получи разминаване между вашите и техните очаквания, което съответно да предизвика разочарование, противоречие и дори конфликти.
Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак, тъй като твърде много емоции ще управляват в това съжителство.