дом Везни

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която на преден план ще излязат ангажименти или планове свързани с образованието или кариерата на човек от семейството ви. Възможно е тази личност да има нужда от помощ или подкрепа в едно ново начинание.
През седмицата ще имате повече задачи и отговорности свързани с дома ви. Вероятни са ангажименти с разрешаването на битови проблеми или с подготовка на дома за есения и зимния сезон.
Домашните ви дела ще ви натоварят физически твърде много или няма да успеете да направите всичко, което сте планирали за седмицата.
Хубавите събития и преживявания тази седмица ще са свързани с пътуване или с хора от близо и далеч.
Възможни са благоприятни за вас контакти и събития с хора, които живеят в друго населено място.
През седмицата ще се вълнувате или следите любовния живот на човек от кръга си роднини или приятели.
Жените Везни ще преминат през едно сериозно и отговорно време свързано с повече задачи за изпълнение в рамките на тези седем дни. Може да правите смели планове за бъдещето си, да градите нова дейност, нов дом, нов кръг от приятели. Това е важно за вас време, със събития, които ще имат дълготрайно влияние в живота ви. Предстоят ви важни разговори или решения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Мъжете ще са обект на нечии хитрости, клюки или интриги. Внимавайте с какви хора се срещате, събирате или кой влиза в дома ви.