дом Близнаци

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи, които ще имат своето важно значение за вас. Това е седмица, в която ще бъде добре да се ангажирате с различни действия, които касаят хора от Отвъдното, като: помен, посещение на гробно място, ангажиране с наследство, завещание и др.
Седмицата носи събиране, за което предварително добре ще обмислите как да се облечете, какво поведение да имате, какъв подарък да изберете и др.
През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас.
През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Може би смятате, уверени сте, че всичко се развива нормално, но може да се окаже, че пропускате нещо важно.
Отношенията ви с хора извън семейството ви ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация.
През седмицата ще сте склонни да отделяте повече време за развитието на ваше хоби, приятни занимания или обществени интереси.
Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи.
Жените Близнаци ще могат да разрешат по неочаквано добър начин стресови ситуации, сложни отношения или други неприятности. Приятните изненади през тази седмица ще са свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Мъжете ще проведат интересен, полезен или важен разговор с жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева.