дом Близнаци

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще бъдете въвлечени в различни ситуации свързани с хора, които вероятно живеят в друго населено място. Възможно е това да са ваши приятели, роднини или виртуални познати.
Ако пътувате през тази седмица то ще преживеете някои противоречия или спорове с хората, с които ще бъдете заедно, или с които ще се срещнете там, където отивате..
В семейните си и финансови дела бъдете внимателни, защото вие или някой друг ще се опита да използва част от паричните средства за лични цели, вероятно без да сподели за това или ще причини друг някакъв проблем.
През тази седмица бъдете внимателни с обещание или „важна информация“, която ще получите от момиче или жена.
На работното си място бъдете съсредоточени върху собствените си задължения. Вероятни са опити от страна на някои хора да ви провокират към прибързани или емоционални действия и реакции.
Ако не успеете да постигнете важни успехи или желани от вас резултати, не бързайте да изпадате в тъжни настроения. Някои събития, които в момента се развиват в живота ви изискват повече време за желаното от вас развитие.
През седмицата се пазете от кражба или любопитството на други хора към ваши лични документи или телефон.
Жените ще запомнят тази седмица с важна или полезна за комфорта им придобивка.
Мъжете ще преживеят някои притеснения или неблагополучия на работното си място.